cissiforsberg

My friend had sex last nigth..

Publicerad 2015-02-22 02:20:00 i Allmänt,

Att studera samtidigt som man jobbar och att det man pluggar dessutom är ofantligt tråkigt - det är inte lätt.. Jag försöker verkligen att se mitt mål (att läsa kriminologi) men just nu känns det långt bort..
 
Har pinat mig igenom Samhälle som absolut inte är min starka sida och till veckan har jag min muntliga examination...klarar jag den så finns det en gud! Har också hunnit med att söka två nya kurser (bara för kul), psykologi och pedagogik. Kan bli kul faktiskt. Behöver ingen av dom för utbildningen men tänkte att lite kul måste jag ju få ha :) Efter denna veckas slutprov så har jag "ledigt" en månad innan Matematiken börjar.. funderar på att skjuta upp den bara för att jag inte har någon här som kan hjälpa mig men får se hur det blir.
 
Det finns en kille på jobbet som inte jobbar så ofta men som vi alla ändå har väldigt bra förhållande med, eller hur man nu skriver. Han har varit lite anti att jag pratat om sex på jobbet (jag är inte normal) men tro på fan att killen berättade att han mött en tjej igår ;) Haha söt du är lilla *! Han sa även (jag tror att han skojade) att han berättade för att få något att prata om med mig, jag pratar ju tydligen bara om sex ;) 
 
Det första jag gör är ju att genast berätta för alla andra om * lilla hemlighet. Jag är alltså urusel på att hålla såna hemligheter, iaf när det inte är något allvarligt! 
 
Nej nu måste jag sluta svamla..känner att detta inlägg inte alls fick någon struktur.
 
Hoppas alla har en roligare lördagsnatt än mig, nu ska jag drömma om min sex-vän.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela