cissiforsberg

Dag 1 på äventyret.

Publicerad 2013-09-30 23:02:14 i Allmänt,

Landade i Luleå vid 19 tiden och var alla tre ganska möra i kropparna! Tjorven är ju iofs alltid glad men idag blev hon lite extra lycklig över att inte behöva ligga i bilen längre.

Skrev ett långt inlägg för en stund sedan men råkade radera allt så därför blir det lite kortare denna gång.

Imorgon bär det av mot Harstad vid 8 så borde vara framme vid 16 i bästa fall :)

Nu ska vi sova så vi orkar köra imorgon!Sista natten i Sundsvall

Publicerad 2013-09-29 23:10:52 i Allmänt,

Nu är lägenheten nerpackad och bilarna fulla med grejer. Imorgon bär det av mot Luleå för att spendera natten där och sedan vidare mot Harstad på tisdag. 

Jag hoppas att det är relativt bra internet i huset vi kommer bo i så jag kan blogga och hålla er nära och kära uppdaterade med lite bilder och sånt :)

Jag kommer att skaffa ett norskt nr när vi kommer dit så det svenska kommer inte att användas speciellt mycket så vill ni nå mig så är Facebook eller Skype bästa sättet :) på Skype heter jag cforsberg90 för den som inte redan har mig :)

Annars får ni ha det så bra här hemma i Sverige, eller vart ni nu befinner er! Ska försöka uppdatera så fort jag kan med lite bilder på huset och så, kommer saknar er alla mina fina vänner och familj!

2013-09-25

Publicerad 2013-09-26 00:07:58 i Allmänt,

Mycket har hänt de senaste dagarna, eller ja mycket kanske är fel ord men en del iaf. Både jag och Per har bytt bilar, har skaffade sig en Saab 9-5 och jag en Passat. Känns väldigt bra då vi får mer plats för att packning och betydligt lättare att hitta en bur till Tjorvis!

Lägenheten är så gott som ihop packad, allt som inte ska med ligger i kartonger och skåp medan det som ska med återstår att packas ner. Ingen stress..

Tidigare ikväll blev jag bjuden på middag av Andreas och Hanna, väldigt gott och mycket trevligt :)

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela