cissiforsberg

Oslo here I come.

Publicerad 2014-08-31 20:28:36 i Allmänt,

På tisdag bär det av ner mot Västerås för att på onsdag morgon sätta mig på ett tåg som leder till Oslo. Jag har nämligen blivit erbjuden ett jobb en restaurang vid namn Egon. En heltidstjänst som jag inte kan tacka nej till.
 
Hur länge jag blir där är lite oklart, förhoppningsvis trivs jag som fisken i vattnet och stannar så jag hinner spara ihop lite pengar. Det är väldigt blandade känslor, en del av mig kan knappr vänta på att få åka medan den andra delen gör allt för att stanna kvar hemma. Men jag tror att det kommer vara bra för mig att komma iväg, träffa nya människor och skaffa mig ännu en erfarenhet. Som tur är så finns iaf två bekanta ansikten som jag kommer jobba med.
 
Förhoppningsvis kommer också bloggen att få lite mer uppdateringar också då jag förmodligen kommer ha lite mer tid över där nere jämfört med här hemma. Det är väl mest för mammas skull som jag skriver, så hon vet att jag lever och ser att jag mår bra. 
 
Lovar att uppdatera så fort jag kommer iordning. Ska bo hos Patrik första dagarna tills jag hittar något "eget". Alla som känner att dom har tid och lust är varmt välkomna att hälsa på, närsomhelst!
 

Smakprov

Publicerad 2014-08-15 00:31:12 i Allmänt,

Jag och Jennifer lekte lite ikväll, har inte hunnit gå igenom allt men här är ett smakprov.
Not to self - Bli blond så fastnar du på bild...
 

Första dagen.. 48timmar lång!

Publicerad 2014-08-09 23:03:00 i Allmänt,

Den här dagen tar aldrig slut.
 
Har precis mördat en kackerlacka. JAG har mördat den. Äckliga jävla djur. Film finns på ansiktsboken.
 
Här är lite bilder från dagen som aldrig tar slut...
 

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela