cissiforsberg

ÄNTLIGEN!

Publicerad 2011-05-31 23:20:51 i Allmänt,

nu har jag skickat iväg de sista arbete och har nu sommarlov, en tyngd lyftes från mina axlar kan man säga! Dock tog det 9timmar att få ihop men det gick ju det med tydligen ;) Imorgon är det jobb som gäller 7-12, ska även jobba torsdag och fredag, skönt att jobba fredag kväll då när frugan ändå jobbar. Blir en lugn fredagkväll för att samla kraft till PARTY på lördag med start 07.00 ;) får se hur länge jag överlever den dagen!
Efter jobbet imorgon har jag inget planerat så blir nog lite solning och pyssla på härhemma. pratades om utgång men blir nog inte av eftersom klockan ringer 06.00 på torsdag ;/
Nog med tråkigheter, sov gott!

det gör ont när jag inser att allt du sa var tomma ord..

om och om igen

Publicerad 2011-05-31 17:31:00 i Allmänt,

läser allt om och om igen och försöker förstår vad allt betydde. just nu känns det som att det bara var tomma ord och nu känns allt ännu mer meningslöst. kan det vara så att jag är så fruktansvärt lättlurad som gick på allt du sa? borde jag vara mer arg än ledsen för att du lurad mig in i det här?

Ungjävlar

Publicerad 2011-05-31 16:07:03 i Allmänt,

Ursäkta mig för det jag kommer skriva nu men ibland blir jag fan förbannad.
Var in på OKQ8 nyss och handlade, ställer mig i kö för att betala (den var ganska lång) In kommer två yngre utländska pojkar och gapar och skriker. går före mig och herren framför mig i kön där det står en ännu yngre pojke som ska panta burkar. Den äldsta av pojkarna frågar den ensamma pojken "Får jag gå före dig i kön?" "Nää" svarar den lilla pojken så lågt att han knappt hördes. "Tack" får han tillbaka och dom två pojkarna tränger sig före honom i kön. Jag står och pratar i telefon och tänker att jag ska säga till pojkarna att ställa sig sist i kön när jag lagt på men innan jag hinner säga något så blir den äldre herren framför mig förbannad och säger åt pojkarna att ställa sig sist. Det blir tjaffs men till slut så ställer dom sig sist i kön. Den lilla pojken pantar sina burkar och går sedan och hämtar en godispåse för att ställa sig sist i kön bakom de två andra pojkarna, för att betala. Den äldsta pojken frågar då honom "Kan inte jag få den där godispåsen, jag är större än dig så jag borde få den!" MEN VA???

VART HAR VÄRLDEN TAGIT VÄGEN?????????????? har inte föräldrarna uppfostrat sina barn eller vad är det för fel?? Tyckte så synd om den lilla pojken som stog alldeles tyst och vågade knappt säga emot..det gjorde verkligen ont i hjärtat på mig :/

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela