cissiforsberg

Lite nytt.

Publicerad 2014-04-29 23:41:39 i Allmänt,

En heldag på birsta/ikea/dollarstore med Jessica och Angelica, även Frazze och Lina var med en stund. HIttade massa fint till vardagsrummet och sovrummet som jag ordnat med hela kvällen. Hunnit städa lite också men nu har jag gett upp och landat i min nybäddade säng. 
 
Dåliga bilder men dom får duga sålänge :)
 
 
 
 

2014-04-28

Publicerad 2014-04-28 12:56:40 i Allmänt,

Sitter i bilen och ska snart gå till nästa vårdtagare. Har det extremt lugnt i em och det är nästan jobbigare än att knappt hinna med sig...

Men kanske ska vara tacksam med tanke på att min handled tyckte att det var passande att överanstränga sig precis nu. Tur jag är ledig imorgon så den får vila lite..

Har tänkt mycket på mitt liv de senaste dagarna och känner att jag håller på tappa greppet. Det är liksom ingen skön känsla att inte ha kontroll på sitt eget liv. Funderar starkt på att ta ut den här j*vla spiralen för jag tror att den ställer till det med mitt humör och jag ser hur det drabbar de runt omkring! Sen är ju såklart snusningen en bov i det också men där har jag fått lite mer kontroll nu tror jag.. Usch, önskar att jag hade någon som kunde slå mig på käften så det händer nånting!!

Nu ska jag, i snigelfart, fortsätta jobba och se framemot en ledig kväll :) 


Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela