cissiforsberg

hemskt

Publicerad 2009-10-31 00:30:46 i Allmänt,

igår var det övernattning på näset, HALLOWEEN övernatting... mm, det var nästan så man inte vågade åka.

övernattningen var rolig.. men dagen efter var inte särskilt rolig.. idag har varit den sämsta dagen (känslomässigt) i mitt liv på länge.. vaknade imorse och ville vara gråta.. vilket jag har gjort större delen av dagen.. kanske borde jag inte ha lediga dagar då jag hinner tänka och slappna av? måste ta och lista ut vad som är bäst!

har kollat när Kiki och Mattias tränat för Gabbi på timrå mellan fem och halv nio ungefär.. direkt efter de blev det fortkörning in till stan för att hinna se olles spelning. och det är allt jag gjort idag. vilken härlig dag?.. ja kanske om jag inte varit så deppig....

imorgon jobbar jag Heeeela dagen, 8-17.30. Yeey! eftersom det är lov så är vi extra mycket personal. hm, undra vem som kommer ist för frida btw?! spännande!!

nu ska jag fortsätta med min värdelösa dag som förhoppningsvis tar slut snart, borde sovit för längesen, är dock inge trött...

ses!

överskrift?

Publicerad 2009-10-26 22:15:01 i Allmänt,

började 7imorse, öppnade på jobbet. Cissi kom nio, trevligt att inte behöva stå för sig själv och sjunga, hade radion på högsta volym!

det var lungt idag, stina kom 11. dom åt lunch och jag gick hem 12.

åkte hem med älsklingen och bokade hotell till våran sthlm tripp, ska bli såå skönt!! nu måste vi bara boka transporten ner också..

åkte och hämtade stefan vid ett, åkte till birsta och käkade, träffade angelica.. snackade massa skit och köpte hårfärg! åkte hem till angie och färgade, vilken färg det blev får ni se :P

kom nästan precis hem till älsklingen, ska kolla på "America's got talent" om en halv timme, ska nog sussa efter det. ännu en dag på jobbet imorgon! 9-17, det blir jag och Cissi hela eftermiddagen, kom in och fika på buffén och håll oss sällskap!!

sov gott nu

lördagen är slut.. söndagen har börjat!

Publicerad 2009-10-25 00:51:12 i Allmänt,

nyss hemkommen från en otroligt trevlig film kväll hos sandra! blev ingen bio......... men jag är glad ändå!!

glöm nu inte kära människor att ställa om klockan inatt.. personligen tänkte jag vänta till imorgon bitti när man är trött och inte vill kliva upp ur sängen för det är varmt och skönt där och kallt och ruggigt ute.. DÅ tänkte jag ställa om klockan och sova en HEL timme till innan öppning på jobbet!


Sweet Dreams!

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela