cissiforsberg

Juldagen

Publicerad 2014-12-25 14:29:32 i Allmänt,

Sitter i soffan och har studerat lite, allt ska vara inlämnat den 9/1 så måste lägga på ett kol! Har ett prov kvar och en halv uppsats. Tur jag har några timmar på tåget och bussen som jag kan ägna åt plugg ikväll..
 
Vi ska snart åka och köpa pizza (ska bli underbart gott) innan jag ska på Ica och handla för att sedan hoppa på tåget till sthlm. Jag hoppas kvällen går fort så jag får sätta mig på nattbussen och förhoppningsvis sova större delen av resan. Landar i Oslo imorgonbitti kl 6.. börjar jobba 16!
 
Längtar efter att få komma hem och krypa ner i min egna säng några timmar innan jag gör mig klar för några timmar på jobbet. Vi har bara öppet till 22 så slutar ganska tidigt! 
 
Nu ska jag försöka packa ihop resten av mina grejer så jag får plats med lite mat också sen blir det mat :)
 

God Jul

Publicerad 2014-12-24 21:49:26 i Allmänt,

 
 
Tänkte göra lite återblickar i året som varit, vet att det är de man brukar göra på nyår men eftersom jag jobbar varje dag när jag kommer hem och även nyår så får det bli idag istället.
 
JANUARI
Året började med att jag fick veta att min gamla tävlingshäst fick resa vidare till trappalanda. Seattle som alltid kommer vara en stor del av mitt hjärta!
 
 
 Jag bodde i Harstad och jobbade på fina Thon Hotel. Lärde mig otroligt mycket och lärde känna fina människor :)
 Tjorven fick genomgå sin första operation pga en pinne som fastnat i magen.. Som tur var så gick det bra och hon var snabbt på benen igen!
 
 
FEBRUARI
I februari flyttade vi hem till Sundsvall igen (var tsm med Per då) och lämnade Harstad bakom oss. Tjorven fick en ny vän vid namn Ashley. Hon bodde hos oss ett tag men tyvärr så fungrerade det inte så bra då hon levt lite som hon ville under sin uppväxt och vi ville ha någon mognar och stabilare hund som sällskap. Men hon var otroligt fin!
 
 
 MARS
Mars är väl inte den bästa månaden detta år. Jag och Per gick åt varsitt håll. Tjorven och jag fick klara oss på egen hand vilket inte var optimalt men det gick. Jag fick ett heltidsjobb på Skönsbergs Hemtjänst. Mars är ju oftast en ganska tråkig månad och det var den även iår.. Hade dock fina stunder hos Bror med familj <3
 
APRIL
I April började vi med att ta bort mamma och pappas hund Dizel. Det var två jobbiga månader för min del men det som inte dödar härdar! Finaste killen blev nästan 15år. Han kommer alltid finnas i mitt hjärta.
 
I April så fixade jag läggan lite också, har en tendens att ändra på saker när någon plötsligt förändras i livet. 
Spenderade tid med fina vänner, familj och djur :)
 
MAJ
Personalfest/Hejdåfest för en kollega!
Fotosessin med Kiki's fina hästar, vilka skönheter!
Tatuering, fest, filmkvällar, med andra ord fyllde min vår :) Började rida Wemmis!
 
JUNI
Flyttade ifrån min underbar lägenhet för att bli sambos med underbar Kiki och Tove.
Firade midsommar med nya och fina männsikor. Spenderade tid i Pingbo med John och hästarna!
Tävlade med Wemmis och vann :)
 
JULI
Låter bilderna tala för sig själva.
 
 
 
AUGUSTI
 
SEPTEMBER
 Flyttade till Oslo och började jobba på Egon :)
Ännu en tatuering..
 
OKTOBER
 
Resterande års bilder har jag lite blandat november-december!
 
 
 
God Jul alla fina :)
Hoppas ni haft en underbar dag och kväll!

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela