cissiforsberg

äntligen!

Publicerad 2009-12-28 12:45:49 i Allmänt,

självklart blev turen till sandviken inställd igår, ville inte riskera att köra åt helvete med en häst i transporten :/ Nu är vi iallafall på väg hem med Jovi bak i transporten, hoppas han är kvar iaf! :) jag var så nervös i morse så jag trodde att jag skulle spy, det är sjukt att man kan må så för att man ska hämta en häst :p när vi kommer hem ska Jovi få bekanta sig med hästarna i stallet och förhoppningsvis trivs han jätte bra! hoppas också att det finns någon häst som han kan leka med i hagen, bra om han har något att göra om dagarna! :) Näe nu börjar det bli jobbigt att skriva blogg på telefonen :p skriver ikväll! kram!

hello VINTERN!

Publicerad 2009-12-27 00:14:48 i Allmänt,

nu är det dags att uppdatera bloggen lite oftare!

Det SNÖAR ute, inget skämt.. jag har aldrig varit på bio och kommit ut till så jävla mycket snö.. Plumsade in på bion, SIMMADE ut.. Min bil är borta, HELT borta.

tanken var ju också att jag skulle hämta Jovi (hästen) imorgon, känns som att jag inte kommer komma särskillt långt :/ faan! Förstog att det skulle bli oväder bara för att jag skulle åka imorgon.. irriterande!!

ska sova nu så jag kan vakna imorgon, titta ut genom fönstret och bli besviken..


dröm blött

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela