cissiforsberg

det enda jag tänker på..

Publicerad 2010-04-30 10:46:20 i Allmänt,


kan inte låta bli att tänka på allt dom händer nu även fast det är okej förtillfället..

mamma och pappa har tagit med dizel till falun över helgen så här sitter jag i min ensamhet och längtar efter kvällens aktiviteter för att få annat att tänka på.. men först blir det en dusch, lunch och jobb 13-17 SEN får jag börja njuta av kvällens sällskap!


hörs sen!

det går inte att beskriva..

Publicerad 2010-04-29 11:51:30 i Allmänt,trots att sjukdomen är något man lätt kan bota (i det här fallet) så finns det alltid en risk och det är den risken som gör mig ledsen när jag inser att han faktiskt kan försvinna..man kan inte ha en bättre pappa!!

Publicerad 2010-04-28 22:57:17 i Allmänt,min pappa har alltid funnits för mig, genom gott och ont. när man en dag får reda på att han har cancer och inser att han inte kommer finnas föralltid. då gör det ont. jävligt ont. ingen får ta min pappa ifrån mig, det får bara inte hända.. hur kan det hända oss? tänk att man tar allt förgivet tills det plötsligt drabbar en.. det är inte rättvist.

min pappa ska ju se mina barn växa upp, leda mig till altaret, bli gammal på ålderdomshem med mamma. han ska uppleva allt med mig för jag klarar mig inte utan honom..

jag älskar ju min pappa..

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela