cissiforsberg

Bättre sent än aldrig.

Publicerad 2014-05-31 15:27:40 i Allmänt,

Här är lite bilder från förra veckan då jag hängde med Kiki till stallet för att få lite fina bilder på hennes kusar. Efter 1300 bilder så blev ju några bra iaf :)
 
Cassius Clay, 2010 Contendro - Donnerhall
 
 
Favorite Edition, 2009 First Edition - Frappant
 
 
 

Livet blir vad man gör det till..

Publicerad 2014-05-19 23:35:32 i Allmänt,

..det är jag helt övertygad om.
 
Om jag väljer att vara negativ så kommer garanterat negativa saker att hända mig, om jag däremot väljer att vara positiv så kommer de negativa sakerna inte att kännas lite negativa och jag kommer förmodligen vara med om otroligt många fler positiva saker. Vi får det vi beställer.
 
Jag har valt att inte skriva så mycket angående mitt privat liv under några veckor för att jag helt enkelt inte själv vet varken ut eller in men idag bestämde jag mig för att ta tag i det. Varför ska jag tillåta att någon annan bestämmer hur jag ska må eller om min dag kommer bli bra eller dålig? Varför ska min värld kretsa kring någon som knappt bryr sig? Jag orkar liksom inge mer. Jag har bestämt mig för att tänka positiv och även fast det är jävligt jobbigt att stänga dörren till ett kapitel man egentligen vill fortsätta på så måste man ibland inse att det måste göras. Det skär i mitt hjärta, jag vill skrika och gråta dygnet runt men i längden kommer jag tjäna på det.
 
Jag vet att det är en lång väg att gå och att det kommer ta tid men jag MÅSTE göra detta. Jag måste inse att det här passar inte mig. Hur gärna jag än vill laga och försöka så tappar jag för mycket utav mig själv för att det ska vara värt det. Det finns någon där ute som kommer älska mig på samma villkor som jag älskar honom. Som delar på allt och vet hur viktigt det är att vara ärlig. Som VILL vara vid min sida genom både framgång och motgång.
 
Jag försöker så gott jag kan, ingen är perfekt och ingen klarar sig igenom utan vänner och familj. Jag har både och och dom älskar mig precis som jag är, det är allt jag behöver just nu. Jag måste bara påminnna mig själv varje sekund varför det inte passar mig. Påminna mig själv om att jag lika gärna kan slå mig själv med en stekpanna i ansiktet för det är precis så det är nu, jag väljer att bli sårad varje gång jag försöker och varje jävla gång kommer den där förbannade stekpannan från ingenstans.
 
Från och med nu tänker jag välja att vara lycklig och göra precis det är känner för när jag känner för det. Nu är det min tur att leva bekvämt och göra precis vad jag vill, jag behöver inte ens tänka efter före om jag inte vill :)
 
 

Mysig kväll i solen!

Publicerad 2014-05-18 21:33:21 i Allmänt,

Har precis lagt mig under täcket och tänkte slå på en film att somna till. Somnade på soffan förut så finns en risk att jag inte kommer somna förrän sent inatt.. Vid sex åkte jag och hämtade Tilda och Darco för en tur till Västanå och John. Tog med några öl så John kunde fira sin vinst på fisketävlingen idag :)
 
Hundarna tyckte om att få springa lite verkade det som, dom var överallt och ingenstans. Fick plaska med tassarna i sjön också och Darco var helt såld.
 
Tog en dusch när jag kom hem i hopp om att bli lite trött men icke.. Har 9 tuffa dagar framför mig då jag bara är ledig en dag. Tog på mig att jobba på Vårdcentralen på onsdag så får ju skylla mig själv.
 
I övrigt så rullar livet på, försöker njuta av varje sekund jag känner mig lycklig och hämtar energi hos djuren runt omkring mig. Jag har så otroliga människor som finns där varje dag och det är jag oerhört tacksam för! Hoppas på en del förändringar framöver, bla ta tag i studierna så jag en vacker dag kan plugga det jag vill. Det är en lång väg dit men någon gång ska jag ju börja. 
 

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela