cissiforsberg

Frukost på Vargen.

Publicerad 2016-03-26 10:37:54 i Allmänt,

Precis ätit frukost på Vargen, "sovit" i samma rum som Frazze inatt. Han har snarkat för en hel armé så jag har vaknat konstant trots öronproppar. 

Just nu ligger vi i sängen allihopa och bara njuter av att göra absolut ingenting. Frazze ska börja jobba snart så vi ska väl åka pulka eller något. Ikväll blir det lite party, Vemdalen måste ju testas.


Min andra passion

Publicerad 2016-03-24 20:16:00 i Allmänt,

Förutom att skriva så älskar jag att fotografera och även att bli fotograferad. Mest att själv stå bakom kameran däremot. Just nu jobbar jag på att göra en fin fotovägg i sovrummet, men det ska vara "skeva" bilder på konstiga saker.. ni vet, en halv blomma eller en sko. Såna saker. Den ska även vara svartvit. Tror det kan bli fint!
 
Just nu har jag bäddat ner mig i soffan med Astrid, hon ligger på mina ena arm vilket försvårar hela skrivandet här. Men hon är så söt så har inte hjärta att flytta på henne..
 
Kvällen kommer förmodligen spenderas i soffan även om en del av mig är lite sugen på att gå ut med E. Jag borde även sova då det inte blev så många timmars sömn inatt.. Nu kanske jag får det att låta som en negativ sak men det var det verkligen inte!
 
Fick även veta att jag har urinvägsinfektion idag när jag var på vårdcentralen, lagomt inför Vemdalen. Som tur är så känner jag inte av den så mycket så förhoppningsvis slipper jag den i helgen. Får se om det kanske blir någon antibiotika till veckan. 
 
I övrigt så har det varit tre väldigt skumma dagar den här veckan. I tisdags kysste jag en kille som jag alltid varit lite förtjust i, eller han kysste mig rättare sagt. Det kom från ingenstans och jag blev rätt paff. Det var även han jag spenderade natten med.
 
Det sjuka med den här killen är att jag vetat vem han är i flera år och har väl alltid haft en liten crush. Det har liksom alltid funnits någon gnista mellan oss, iaf från min sida, och nu visade det sig att det var ömsesidigt. Han hade känt likadant i alla dessa år. Jag är iaf glad. Oavsett vad som händer så känns det bra.. är ju trots allt någon jag haft i bakhuvudet i flera år!
 
 

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela