cissiforsberg

2013-01-30

Publicerad 2013-01-30 22:35:44 i

14 dagar kvar..

Ligger i min underbara säng efter en skön varm dusch. Lyxade till det och belönade kroppen med lite body butter, mango is the favorite!

En lång dag på jobbet, alltid stressigare när vi är en mindre i personalen. Torsdag imorgon vilket egentligen inte innebär nånting, bara ännu en meningslös dag mellan helgerna.

Sa adjö till min trogne vän snusen ikväll, från och med 00.00 börjar jag ett snusfritt liv - varning för humörväxlingar mina vänner..stay away!

Med de sagt är det dags att sova.

2013-01-29

Publicerad 2013-01-29 22:40:20 i

15 dagar kvar..

Kvällens underhållning! Ni får höra mer om de nån dag när jag har tid och ork ;)

2013-01-27

Publicerad 2013-01-27 20:58:03 i

Ligger hemma i soffan efter en hård helg. Kom hem från Sthlm på fredag natt så då blev det sängläge direkt sen på lördagen åkte jag upp till mor och far för lite lunch sen stallet och busade med Lima i paddoken. Hon slutar aldrig förvåna mig den hästen :)

Igår kväll kom Jennifer och Johanna hit för att förfesta innan krogen. Felix var också här och även Sebbe och hans vän kikade förbi en sväng :) Vi åkte ner på Oscar där vi spenderade hela kvällen, rätt lugnt från början sen började det ramla in folk medan vi satt bekvämt i några fåtöljer och kollade på folk ;) Jennifer drog tidigare medan jag och Johanna blev kvar till halv fyra nånting. Johan kom dit sista halvtimme så vi pratade massa stunt! Skjutsade hem dom och sen for jag hem, sov två timmar sen släppte jag ut hästarna!

Idag har jag inte gjort mycket nytta, varit till päronen en sväng sen stallet och SIS innebandy. Klockaberget-Ankarsvik, sistnämnda vann. Granlo förlorade borta mot Linköping - inte bra!

Nu blir det film sen sängen och ladda inför en ny arbetsvecka ;)

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela