cissiforsberg

Försvunna Lisa

Publicerad 2015-06-12 23:59:24 i Allmänt,

Sitter ex antal mil från Sverige och följer Expressens Live sändning från Kinnekulle där det 00.15 hålls en presskonferans om det fynd och de personer som omhändertagits under kvällen.
 
Man förväntar ju sig det värsta och spekulationerna går fram och tillbaka här i Spanien. Jag hoppas verkligen att dom hittar henne levande och att hennes familj får en lyckligt slut på detta.
 
Tänk att vi sitter här i värmen men god mat och underbar tillvaro samtidigt som hennes nära och kära förmodligen upplever den värsta tiden i sitt liv. Där kan vi prata om svart och vitt. Jag lider verkligen med henne och hennes familk, usch vilken frustration dom ska känna just nu. Vart är hon? Lever hon? Vad har hänt? Kommer polisen hitta henne?
 
Nej, denna situation skulle jag verkligen inte vilja vara i. Att inte veta, att vänta, att hela tiden oroa sig.
 
Hela veckan har vi följt nyheterna bara pga Lisa Holm. Hade jag varit hemma i Sverige så hade jag nog dragit med mig mina vänner och åkt ner och letat själv. Allt för att hjälpa till och hitta flickan. 
 
Sen undrar man ju vad de här tre personerna har med saken att göra, är det dom som rövat bort Lisa? Vet dom något? Av vilken anledning togs dom in?
 
Frågorna är många och jag har ingen aning om vem flickan är så jag kan bara tänka mig hur många frågor hennes föräldrar har. 
 
Nu är det 16min kvar tills presskonferansen hålls och jag hoppas de har bra nyheter!

Växlande väder.

Publicerad 2015-06-11 23:25:21 i Allmänt,

Imorgon är sista dagen/kvällen här i värmen och oj så skönt det har varit att ha semester! Trots mer dåliga dagar än bra vädermässigt så är vi alla väldigt nöjda med resan :)
 
Vi har shoppat, ätit god mat, solat, badat, ridit på åsnor och bara haft det sådär snuskigt bra!!
 
Nu längtar jag hem och önskar att jag kunde knäppa med fingrarna och landa hemma i sängen hos min blivnade man och våra tillfälliga bäbisar. Helt otroligt hur en vecka kan kännas som en evighet. Men snart så!
 
Tänkte lägga upp någon bild med har ingen ork att lägga över bilder från varken kameran eller telefonen så det får bli imorgon kanske.
 
Nu ska jag slå på något avsnitt av Animal Cops och sen sova, det tar på krafterna att göra av med pengar ;)

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela