cissiforsberg

2013-10-24

Publicerad 2013-10-24 02:20:44 i Allmänt,

Här sitter jag och har ångest över att klockan är alldeles för mycket. Väntar på att min älskade ska komma hem och krypa ner med mig i sängen..har fruktansvärt svårt att sova utan honom trots att jag har en vakthund! Iofs är hon lite för vaktig..så fort Per är borta och vi går och lägger oss så morrar hon för minsta lilla ljud, nästan så man kan tro att hon hör spindlarna krypa omkring och morrar på dom. Tror hennes trygghet sitter mycket i att Per är hemma, eller så är hon väldigt rädd om sin matte och skyddar mig mot spindlarna!
 
Allting rullar på här i Norge, saknar inte sundsvall i sig men alla viktiga människor i mitt liv saknar jag, Mest mamma och pappa, känns konstigt att inte kunna äta middag på saffran lite spontant en tisdag kväll eller gå på birsta med mamma och låta henne skämma bort mig. Jag saknar dom mycket, nästan så det gör ont. Sen saknar jag mina vänner, även om vi inte träffas så mycket så pratar vi näst intill inte allt nu..är ju rätt dyrt via sms och jag sitter inte vid datorn speciellt ofta.. saknar mycket men vantrivs inte här, det är verkligen skönt att komma till en ny stad. Nya människor, nytt jobb, nytt språk. Allt är nytt och spännande. Allt är vackert. Jag blir lika chockad varje morgon jag tittar ut över hur vackert det är här, det går inte att beskriva, man måste se det i verkligheten.
 
På fredag ska jag boka in upplärning på hotellet, tydligen är systemen ganska krångliga så blir ungefär 10dagar innan jag kan börja jobba utan att gå med någon. Ska bli spännande att prova något nytt och dom har sjukt snygga kläder så det kommer jag älska.
Fick denna fina ros av min älskling i torsdags, ibland så överraskar han <3

Min man kan!

Publicerad 2013-10-23 16:08:27 i Allmänt,

Sitter med färg i håret efter några veckors utväxt, jag hatar verkligen att ha utväxt men har liksom inte blivit av att jag färgat tidigare. Men nu äntligen är det snart gjort. Min älskade man har färgat det på mig så vi får väl se hur det ser ut när det är klart ;)
 
Vid 18 ska jag träffa chefen på ett hotell här i Harstad, han behövde lite extra personal så vi får väl se vad han tycker om mig. Kan ju vara kul att variera med lite receptionsjobb ibland.
 
Slänger in ett inlägg lite senare om hur det går :)
 

Utan internet, finns det något tråkigare?

Publicerad 2013-10-22 19:14:00 i Allmänt,

Jag lever men det är knappt. Vi har nämligen inga tv-kanaler här eftersom vi hellre prioriterar internet (där kan man ju se alla program ändå) men i helgen när min älskade sambo åkte på bortamatch 10timmar härifrån så bestämde sig internet för att inte fungera. Inte heller min dator. Så här satt jag, i ett hus..med en hund med alldeles för mycket energi. utan tv och internet. Inte roligaste helgen i mitt liv men uppenbarligen överlevde jag eftersom jag sitter här och skriver.
 
Internet är nu fixat men min dator är fortfarande knäpp så alla gåvor mottages för att kunna gå vidare till nästa stjärna.
 
Snön har landat här i Harstad, massa snö. Allt kom i helgen då Per var borta och självklart fick inte Tjorven mindre energi när hon såg snön..hennes första snö spenderas i koppel under ordnade former. Vilken både hon och jag tycker är pisstråkigt!!
 

Nu ska jag ta en dusch, slå på en film och sen somna i tid för imorgon är det nämligen dags för jobb igen.
 

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela