cissiforsberg

danmark..

Publicerad 2010-02-28 16:29:44 i Allmänt,

precis ätit middag efter en härlig dag med Pontus på jobbet, faktiskt varit mycket folk - vi har sprungit hela dagen! INTE vanligt för en söndag men det är ju iofs löningshelg och helt okej väder idag :)

Sitter och försöker hitta resa till Danmark till veckan, så jobbigt när jag inte riktigt vet hur jag ska leta för att det ska bli smidigast.. kanske borde åka ner på birsta och fråga dom på resebyrån!? dom vet ju iaf hur man gör :P

Ikväll blir det nog bio, "Farsan" den verkar ju bra så måste gå och se den, så varför inte passa på när det ändå är söndag? :) vet inte vilka det blir men det blir nog trevligt iaf :)

Annars då?! jo det är bra nu när jag äter medicin igen, vågar inte sluta eftersom utslagen kommer tillbaka då :( ska jobba imorgon också så är väl lika bra att äta ikväll igen.. vill inte vara sjuk imorgon på jobbet :)

jaha, vad ska med fylla ut med nudå? fruktansvärt tråkigt o skriva blogg när det inte hänt något speciellt :/ såå nu slutar jag med de och tar tag i bokningen av resa :)

kram

04.48

Publicerad 2010-02-28 04:52:54 i Allmänt,

vad i herrens namn gör jag vaken? (kristet? :o)

kom nyss hem efter att ha kört några fyllesvin, heHE..

nu ska jag äta medicin så jag mår bra imorgon inför jobbet för att sedan efter jobbet boka flyg till danmark?! låter som en toppen idé!

fick kycklingspett förut, mumsigt :) men nu pratar min mage igen.. :/

känner mig full och svamlig vilket jag kanske är (svamlig alltså, kör bara nykter)

godnatt gott folk, dröm fina drömmar :)

blogg igen.. det gillas!

Publicerad 2010-02-28 01:27:55 i Allmänt,

sitter hos Elin på Poker kväll, 4tjejer och 1kille. det gillas nog av marcus :P

kan väl säga att jag vann nästan, synd att vi inte spelade med pengar :/ då hade jag nog varit lite rik!

kvällen får VG+ i betyg, helt klart, nu ska vi bara försöka hitta på något bra sätt att avsluta kvällen.. mår mycket bättre nu närj jag proppat i min medicin. måste ju ladda upp inför imorgon dagen - jobb med pontus 10.30-15. Blir nog toppen de :) härligt med lite "köns" omväxling, inget illa menat tjejer :P

hehe, nu var jag kanske lite taskig kanske men ni fattar brudar ;)

kan även avslöja att jag förmodligen åker till danmark till veckan på provjobb.. håll tummarna nu :D

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela