cissiforsberg

Jobbelijobb

Publicerad 2011-09-30 21:32:55 i Allmänt,

Sitter på jobbet med Emilia, kollar på Idol och funderar på att ta en kaffe så jag slipper vara trött inatt! Tog iaf med mig lite plugg och hörlurarna så jag håller mig vaken tills jag lämnar rapport imorgon kl sju :)

Middag på Saffran!

Publicerad 2011-09-30 17:26:07 i Allmänt,

Ska snart bli hämtad av Mor och Far som tyckte att det var en bra ide att åka och äta middag på Saffran :) och de tackar man ju aldrig nej till! Har ridit Leo idag, tog en sväng upp till Hovberget och sen en lång skrittur hem. Han skötte sig hela vägen utan dumheter så det var skönt :)
Så nu har jag precis blivit klar för middagen, efter den så bär det av till jobbet.. får se hur första natten kommer gå, spännande!

kvällens!

godmorgon :)

Publicerad 2011-09-30 12:48:31 i Allmänt,

Idag fick jag med gott samvete sova ut då jag ska jobba natt inatt och imorgon natt. Har precis ätit frukost och ska snart byta om och åka till stallet för att rida Leo en sväng :)
Efter de tänkte jag bara ligga i soffan och vila tills jag börjar, lika bra om jag ska orka vara vaken hela natten.


Just ja, hade ju fått så fina kommentarer imorse och jag var tydligen inte den enda som fått de utan även Emma. Helt ärligt så tycker jag bara att det är synd att man kan vara så fruktansvärt feg och gömma sig bakom "anonym" för att våga kommentera. Uppenbarligen kan du inte stå för vem du är och vad du tycker. Om du mår bra av att skriva sådana saker anonymt i bloggar så gör det, om det får dig att må bättre. Det är förmodligen mest synd om dig som lägger ner energi på sånt här. Ett tips om du vill slippa vara irriterad - sluta läs bloggarna!

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela