cissiforsberg

evighetens rast

Publicerad 2014-06-22 12:39:23 i Allmänt,

Idag jobbar jag delad tur, egentligen skulle jag ha jobbat 7-16.30 men bytte.. Känner just nu att det var ett dumt val men nu är det gjort!
 
Tänkte försöka packa lite medan jag ändå är hemma, får se hur långt jag kommer. Har iaf börjat med köket och städskåpet. Är det jag som är konstig eller är det roligt att packa? :)
 
Jobbar måndag och tisdag också.. 7-16.30 så nån av dagarna efter jobbet ska jag åka på IKEA och köpa en säng.  Ska skriva iordning en inköpslista så jag får med allt.
 
Längtar verkligen tills allt är klart, ska bli så fruktansvärt skönt! Förlåt om det är det enda jag skriver om just nu men det är det enda som pågår i mitt liv just nu så svårt att skriva om något annat ;) Ska försöka slänga in ett bättre inlägg nångång ikväll om jag hinner!
 

20140621

Publicerad 2014-06-21 23:44:33 i Allmänt,

Dagen efter dagen före som kallas midsommarafton. Hade en väldigt trevlig kväll men massor av nya människor. Tusen tack för den. Ingen är gladare än jag att jag var nykter och vaknade i min egna säng imorse.
 
Tyvärr inga bilder på de andra människorna då telefonen låg för sig själv för det mesta. Men i minnet har jag alla fina och mindre fina bilder sparade.
 
Imorgon vankas jobb och mellan jobbet tänkte jag försöka måla lite, får se om jag orkar men är Tove hemma så blir det nog så..för då kan hon hjälpa mig! Lite tungt att flytta på den "lilla" skivan helt själv.
 
Från och med måndag (ca) börjar ett nytt kapitel i mitt liv, tänker inte berätta exakt vad då många kommer få reda på det ändå. Väljer att inte skriva ut det här av olika anledningar.
 
Det kommer bli ett roligt kapitel fyllt av glädje, nya bekantskapheter, trängsel av kläder, bröllop och lite annat smått och gott. Jag kan helt ärligt säga att jag ser fram emot min framtid. Var ett tag sen jag kände så. Klart det kommer svackor ibland men tack vare detta nya kapitel så kommer dom inte vara så länge. Tack och lov!
 
Nu ska jag ta och försöka sova lite så jag orkar ta hand om dom fina människorna imorgon. Hoppas alla hade en lika rolig och dramatiskt midsommar som jag hade, för vad är midsommar utan lite drama!?
 

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela