cissiforsberg

Mitt 2013

Publicerad 2013-12-31 17:13:20 i Allmänt,

Det har varit ett spännande år med massor av överraskningar. Kan inte säga att jag haft ett otursår direkt, det har varit ganska lugnt på den fronten.
 
Det började med att jag inte fortsatte rida Lima, vilket självklart var tråkigt. Istället åkte jag ner till stockholm för det största "äventyret" såhär långt i mitt liv.
 
 
 
 Inte så långt efter det så träffade jag min blivande man Per Konrad Brandt. Tror aldrig att jag berättat hur det egentligen gick till när jag träffade honom så kanske på tiden att jag gör det nu.
 
Två veckor efter mitt äventyr så åkte jag, Sandra och Micke på en innebandymatch i brist på annat att göra. Efter matchen kom Per och pratade med Micke eftersom dom kände varandra, även jag visste vem Per var då vi träffats tidigare på Jack's Bar. Jag och Sandra började gå i väntan på att Micke skulle prata klart och då hade min älskade Per frågat Micke vem jag var, han berättade men sa inget till mig. På kvällen skrev jag till Micke att jag funderade på att åka ner till stan och umgås, att han var med Per visste jag inte. Micke hade berättat för Per att jag kanske skulle komma ner och då hade han sagt "Den tjejen ska jag gifta mig med". På lördagen den 2/3 så träffades vi igen på Jack's. Jag och Frazze hade varit på aveny och gick ner till Jack's och pratade skit medan dom stängde. Vi gick vidare till Subway och åt och när vi satt där så gick jag in och kollade på Per's fb. Tydligen så gjorde han samma sak och skickade en vänförfrågan. Vi började skriva till varann och inom kort gjorde vi inget annat än att smsa med varann. På söndagen så fyllde Per år så vi var ett gäng som samlades och åt på Jack's.m Några dagar senare efter massor av samtal och sms så la jag ut min nyckel på balkongen så att Per kunde komma in efter jobbet (03.00) och för första gången krypa ner i min säng :)
 
 
Efter det så flöt allting bara på, vi sov nästan aldrig utan varandra och Per hyrde ut sin lägenhet och flyttade in till mig. Inte en enda gång har jag tvekat på att det är han jag vill vara med.
Den 11 April föddes det en liten tik nere i Hudiksvall som till slut skulle få bo hos oss, det visste vi inte då men i Juni så hämtade vi hem den lilla tösen som fick heta Tjorven. Hon var den minsta i kullen och lite blyg men hon blev fort fäst vid både husse och matte. Eftersom jag jobbade på VC och Per jobbade mest kvällar så passade det utmärkt att utöka våran lilla familj. Hon växte snabbt och var otroligt lättlärd så vi gick en valpkurs där vi fick många bra tips och övningar.
 
 
Midsommar spenderades i Pingbo hos Henke och Maria.
 
Sommaren  fylldes av sol och bad med Jessica och Sandra, även Blomman och Per var med ibland, Tjorven älskade att bada och simma efter matte så några dopp blev det denna sommar. Även Farida doppade sig några gånger (hon gillar inte att bada) och vi fick någon film när hon djupdykte från bryggan ;)
 
 
Även Gatufesten fick sig ett besök i spöregn och långklänning, ett besök i Blomman's lägenhet som innehöll lite bus hann vi också med.
 
 
I Augusti jobbade jag sista dagen på VC Centrum tråkigt nog men livet fortsatte till nya äventyr. Jobbade några veckor på VC i Skönsberg innan flyttlasset gick till Norge. Hyrde ut lägenheten och packade bilarna fulla och den 3oktober bar det av till Harstad.
 
 
Väl där ville jag vara åka hem, gillade inte alls huset vi skulle bo i och ville nästan gråta.. men efter lite mat och sömn så kändes allt bättre och därefter trivdes vi bara mer och mer. Där bor vi ju fortfarande och det enda som vi kan klaga på är nog att internet inte är det bästa.
 
Jag jobbar i receptionen på Thon hotel Harstad och Per jobbar på Egon restaurang. Vi trivs båda väldigt bra och iaf jag tycker det ska bli tråkigt att sluta där när vi flyttar hem.
 
Julafton spenderades med Mamma, Pappa, Håkan, Emma och barnen. Det var som vanligt en underbar Julafton och min allra första med både Per och Tjorven :)
 
 
 Och som avslutning på Julafton så öppnade jag Per's Julklapp och fick en Mini Ipad :D
 

2013-12-28

Publicerad 2013-12-28 12:00:23 i Allmänt,

Sitter i sängen och väntar på att Per ska vakna så vi kan åka på äventyr. 

Har inte blivit så mycket skrivit här sedan vi åkte och mycket beror nog på att jag inte haft tid eller speciellt stor lust att skriva. Har liksom bara varit de stunder vi inte haft något att göra. 

Julafton firades med Per, mamma, pappa, Håkan, Emma och barnen. Hundarna var såklart också med :) Det var en mysig julafton men precis som de senaste åren när jag "blivit stor" så får jag inte den där riktiga julstämningen som man fick när man var liten. Men det var mysigt att fira jul med min blivande man iaf även fast han inte ligger på plus efter gårdagens bravader ;)

Mer än julafton har vi ju hunnit med, Per har både hunnit jobba på Jacks och Englaporten medan jag gick ut med tjejerna på Juldagen. Det var minst sagt en väldigt intressant kväll med många återseende'n. Måste säga att jag blev positivt överraskad över vissa av dom.

Har också hunnit med att träffa Andreas, Hanna och hundarna ett antal gånger. Vet inte vem som blev gladast men skulle tro att det var Tjorven, hon saknar sina vänner!!

Vi har även hunnit med att besikta Pers bil, mindre kul men som tur var så var det inte jätte allvarligs grejer att fixa men däremot måste vi hinna besikta om den innan vi åker den 2/1.

Ikväll ska vi bara vara hemma, äta middag med mor och far och mysa framför en film. Ska bli skönt att bara vara med familjen.

Nu ska jag göra mig klar och sedan få liv i Per.
Snart så!!

Publicerad 2013-12-19 20:05:33 i Allmänt,

Sitter på jobbet och tycker minuterna går extremt sakta just ikväll, kan bero på att jag längtar tills klockan slår 23 så vi får påbörja resan hem!

Har packat och pysslat hemma hela dagen tills jag blev inskjutsad till jobbet. Har inte gjort alltför mycket här förutom att checkat in Thon Hotel Lofoten som har julfest i harstad och bor hör på hotellet. Kommer garanterat bli en spännande natt för O som jobbar natt..

Planen när vi kommer hem är inte så mycket mer än att åka förbi lägenheten och lämna lite kartonger i förrådet samt hämta lite böcker. Sen ska vi nog bara mysa med mamma och pappa och njuta av Sundsvall. Har inga speciella planer gör helgen heller, bara ta det lugnt och gå på Ikea och Birsta. Juldagen blir det utgång med tjejerna och sen ska jag umgås med päronen medan Per jobbar annandagen :)

Nu ska jag fortsätta ha tråkigt på jobbet, vi ses i Sundsvall inom kort!

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela