cissiforsberg

2014-03-30

Publicerad 2014-03-30 15:05:12 i Allmänt,

Ett ärende kvar sen får även jag packa ihop och gå hem, eller jag ska iofs till stallet och sen på 5års kalas. Det är Lovis som ska firas, fasters stortjej!

Efter de tänkte jag försöka koppla ihop datorn med skrivaren och skriva ut lite fina bilder på barnen som jag tänkte sätta upp på någon tom vägg..är dock en betongvägg precis där jag vill ha dom så får se hur det blir!

Imorgon är det jobb igen 7-17. Rätt tungt att jobba helg och sen fortsätta med jobb måndag och tisdag men sen är jag långledig fredag-söndag så då blir det utgång med tjejerna :)

Hoppas alla har en fin söndag!


Otur del 2

Publicerad 2014-03-27 21:42:51 i Allmänt,

Dagen har varit precis lika strulig som igår men jag har inte kunnat göra annat än att skratta. Det är så typiskt mig att allt går fel samtidigt.. Skönt att mina kollegor fått sig ett gott skratt iaf :)
 
Har betalat räkningar idag, helt plötsligt så blir konton tomt mkt fortare än när man var två om allt. Fick iaf lön från tre olika ställen denna månad så ska väl inte klaga.
 
Nu har jag precis kommit hem från Angelica, åkte dit och gjorde lite slingor på henne och passade på att prata lite skit. Vi båda var sjukt trötta så därför åkte jag hem vid nio. Förstår inte hur jag kan vara så fruktansvärt trött hela tiden..
 
Har idag lyckats med följande: Pajat en säng. Lagat samma säng. Duschat mig själv med kläderna på. Fått punka på bilen. Tvivlat på min kvinnlighet. Spilla trocadero över hela köket.
 
Idag har alltså varit en bra dag. 
 
Imorgon är jag ledig. Det finns inga ord som kan beskriva hur skönt det känns. Ska bara vara imorgon. Rida fina Greta, byta däck på bilen. Äta något extra gott. Sova som en prinsessa. Säga hejdå till min älskling som ska bo hos Simon hela helgen.
 
Helgen består av jobb 7-17 lördag och söndag. Middag med mina älskade mammor (gudmor och mamma) och sen bara längta till nästa helg.
 
Känner att min fantasi är som bortblåst. Bara babblar massa och skriver ingenting vettigt. Vart har motivationen tagit vägen?? Ska iaf ta tag i träningen till veckan. Alltså inte min utan Tjorvens. Hon är ju gammal nog att gå en lydnads kurs så ska väl börja lite hemma och ev gå en till sommaren. Hon har verkligen utvecklats senaste månaden. Inte lika rädd för främlingar, lyssnar 100% på inkallning. Lugnare och mer avslappnad när vi hälsar på hos någon. Hon har liksom vuxit och inte bara på storleken. Tror hon är påväg in i första löpet också så kan ju ha nånting mer det att göra.
 
Till veckan ska hon iaf få gå på dagis då hon efter imorgon inte längre smittar. Hon kommer bli så glad :) Funderar på att ha henne där en dag extra så jag kan sanera lägenheten från hår och verkligen total städa och tvätta en hel dag utan att behöva tänka på något annat. 
 
Nu ska jag iaf sova, ögonlocken är extremt tunga redan nu och det hjälper ju inte att Tjorven ligger och snarkar..
 

Jobbig dag..

Publicerad 2014-03-26 20:11:00 i Allmänt,

Precis slagit ner arslet i soffan efter en dag som minst sagt gått käpp rätt åt helvete.. Morgon började dåligt, fortsatte sedan på jobbet då min trötta hjärna läste fel på tesen - det resulterade i att jag hade 10min lunch idag. Sen fick jag stressa hela eftermiddagen för att kunna sluta 17. Som tur var så hade jag en av mina favorit vårdtagare sist så då blev jag på bra humör. 
 
Såg sedan att jag knappt har någon luft i ena däcket, kändes mindre bra eftersom jag skulle ut till stallet men jag chansade och åkte iaf.. Måste nog fylla luft imorgon. Greta fick vila idag, hade ingen motivation alls men imorgon ska vi ta en tur tänkte jag. Fortsätter vädret vara såhär fint så kommer jag nog rida i paddoken någon dag i helgen.
 
Efter det så unnade jag mig att sola lite, måste få lite färg innan nästa helg så jag ska ut med tjejerna. Längtar så jag håller på spricka!! :) Åkte även och handlade lite innan jag åkte hem och gjorde lite middag. Nu ligger jag här på soffan men en trött tjej på golvet som jag precis brottats med för att kunna lägga krämen i ögat..hon använder sina 30kg ganska bra om man säger så.
 
Imorgon är det jobb 7-17 som gäller sen är jag ledig på fredag, ska bli fruktansvärt skönt att sova ut. Ska till stallet vid 13 och rida med A för att sedan vara hästfri på lördag och gå ut och äta middag med gudmor och mamma. Ska bli fruktansvärt mysigt.
 
Nu ska jag lyssna på lite musik och sen sova, måste bara rasta hunden lite också.. Hon är av någon konstig anledning lika trött som mig!
 
 

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela