cissiforsberg

2013-08-25

Publicerad 2013-08-25 23:06:37 i Allmänt,

Denna dag har spenderats i skogen med valpkurs, på schemat stod det spår så det var precis det vi tränade på. Tjorven är ju lite försiktig i nya miljöer så att få henne att gå framför och inte bredvid mig är inte det lättaste. Första gången spårade hon sista metrarna och andra gången från start till mål, med några mindre snedsteg men klart godkänd! Får hon bara göra det några gånger till så hon förstår exakt vad som gäller så kommer de nog bli lättare :)

Åkte hem efter fyra timmar med pissmyror och bytte om för att åka på Ikea/birsta med Sandra. Fyndade lite grejer på Ikea som nu står i vårt sovrum. Väldigt nöjd :) Svängde även in på dollar store och köpte lite grejer till Tjorven, någon leksak och annat nödvändigt.

Efter att ha packat in allt från bilen så åt vi lite mat sen somnade både jag och Per på soffan framför en film, vaknade en timme senare av att Tjorven krupit upp och lagt sig på mina ben som resulterade i otrolig värme. När jag väl vaknat så tyckte Tjorvis att det var dags för mat och promenad. Med de gjort så städade jag undan lite och pysslade med de nya grejerna.

Nu ligger jag i sängen och kollar på Pretty Woman, underbart bra film! Imorgon blir det en tripp till Härnösand med mamma, spännande att se hur vi ska lösa det här med min mage..håller tummar och tår.

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela