cissiforsberg

Landat igen!

Publicerad 2014-09-30 22:11:28 i Allmänt,

Nu är jag tillbaka men ännu har jag inte fått njuta av några timmar på jobbet för jag är fortfarande ledig och mitt nästa pass är på fredag. Imorgon får jag iaf hänga på jobbet en stund då jag ska på möte kl 14. Nya möjligheter öppnas och just nu är ingen än jag gladare för det.
 
Tänker dock på min fina vän hemma i sundsvall som ramlade av sin också fina, lite galna, häst tidigare idag och krossade svanskotan.. man skulle kunna fråga sig hur många speglar hon krossat för att behöva stå ut med denna "otur" men hon erkände ju senaste igår att hon gillar lite galna hästar så jag antar att hon fick smaka på det med en gång. Kiki, om du läser detta - Thildis får komma och bo här när hon vill, med risk för att hon inte kommer hem förrän jag gör det, but still :)
 
Nu ska jag försöka sova så jag ser ut som folk imorgon, är ju en fördel har jag hört.. tror faktiskt att en klänning åker på imorgon, bara för att jag kan!
 
My life in Oslo is about to change!
 

På flygplatsen

Publicerad 2014-09-29 09:01:12 i Allmänt,

Ibland är jag extra glad över att internet fungerar på flygplatser för midlanda är verkligen världens tråkigaste flygplats där man inte ens kan köpa något att dricka efter att man gått igenom säkerhetskontrollen. Det finns en restaurang men det verkar inte som att man kan gå till den från gaten...
 
Här sitter jag iaf och vill bara vara framme, lite jobbigt med två timmars väntetid i sthlm när resorna är så korta man antar att det kunde varit värre. 
 
Just nu sitter jag samtidigt och kollar på Pretty Little Liars och funderar på vad jag ska kolla på på flyget, trodde jag tankat med en hel säsong men tydligen var det fel säsong..my bad!
 
Skriver förmodligen ett till tråkigt inlägg när jag sitter på arlanda och väntar. 
 

Första hemresan

Publicerad 2014-09-23 23:16:00 i Allmänt,

Imorgon åker jag hem, eller ska jag säga bort? Vet inte vad som kallas hem längre men det är ju snarare så att jag har för många än inget. Det är ju positivt :)
 
Blir hemma fram till måndag och har tänkte njuta av vänner och familj så mkt jag bara kan dessa dagar då jag inte vet när jag åker "hem" nästa gång.
 
Sitter i skrivande stund med en godispåse by my side som ska hålla mig sällskap imorgon på bussen till flygplatsen, även kallad frukost. Har packat extremt lite så kommer garanterat behöva rota i någons garderob om det blir utgång i helgen. Ska ju ha med mig en hel del ner igen så måste tänka smart.
 
Vet att jag varit tyst några dagar men har inte haft något att skriva om och eftersom min kamera är i sundsvall (hoppas jag) så har jag inga bilder heller.. Ska ta med den ner nu så jag kan fota lite!
 
Hörs när jag är på andra sidan gränsen, puss!
 
 

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela