cissiforsberg

Endometrios

Publicerad 2016-05-14 18:50:11 i Allmänt,

En dag i sängen var precis vad jag behövde just nu. Eller så hade jag behövt fixa i trädgården, städat huset och jobbat lite men nej..det satte min mage stop för.
 
Istället låg jag i sängen till 15, då kom Mårten hit så jag fick lite mat i magen. Efter det har vi bara legat i soffan och snart ska vi ner till stan för att möta upp några vänner. Efter det åker jag till sjukhuset för att spendera natten där.
 
Idag har jag börjat fundera på en hel del saker. Tidigare relationer och mina reaktioner i olika situationer. Ikväll ska jag försöka få ner allt på papper. För min egen skull. Förhoppningsvis kan jag reda ut ett och annat.
 
I övrigt så rullar livet på. Jag trivs super bra på jobbet, i huset och med livet. Jag trodde inte att det skulle gå så snabbt att komma på fötter och trivas med att leva ensam. Jag är förvånad över hur bra jag mår och att jag har så underbara människor omkring mig! Jag har verkligen underbara vänner och en fantastisk familj!
 
Nu ser jag framemot en sommar med bröllop, värme, en midsommar i Falun och massor av skratt med alla runtomkring! Jag vet att allt kommer lösa sig på ett eller annat sätt och jag vet att det finns någon där ute som kommer göra mig till den lyckligaste tjejen i världen. Han tar bara lite tid på sig att dyka upp :) 
 
 

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela