cissiforsberg

2013-02-27

Publicerad 2013-02-27 22:44:07 i

Jobb, mat med Micke, John & Patrik, innebandy med samma gäng plus Mickis sammanfattar min dag och kväll. Trött, less och besviken så dags att slå igen ögonen, hoppas på en bättre dag imorgon..

2013-02-26

Publicerad 2013-02-26 07:54:33 i

Efter denna dag ska jag åka hem och krypa ner under täcket framför en film och hoppas på att somna äckligt tidigt. Att kliva upp imorse efter ett antal nästan totalt sömnlösa nätter var inte lätt..

Hoppas alla får en bra dag :)

2013-02-25

Publicerad 2013-02-25 22:28:14 i Allmänt,

Första dagen tillbaka på jobbet, gick helt okej. lite stel och öm men inget jag inte kan härda mig igenom! Det var ganska lugnt idag, ingen överdriver stress vilket var skönt. Efter jobbet for jag och handlade på City Gross, ansiktsmask osv till min och Joanna's lilla spakväll. Middagen stod mamma och pappa för, korv och makaroner. typisk måndag.
 
Åkte förbi P och sa hej, pratade skit och tror också att jag lyckades övertala honom att låna ut sin skoter till mig..kan ju bli hur kul som helst! bara att hålla tummarna att det inte står något träd ivägen när jag ska köra.
 
Spakväll hos J stod på schemat, färgade brynen och slängde på en ansiktsmask. awesome! Hade tänkte slänga i en hårinpackning och måla tånaglarna också men det blev ett avsnitt av Walking Dead ist.
 
Imorgon blir det jobb igen, ska egentligen till tandläkaren också men funderar på att avboka det. gillar inte tandläkaren överdrivet mycket så tror jag ska skjuta upp det ett tag till. Efter jobbet har jag inga planer så blir nog väldigt lugnt, en film kanske..eller två.
 
Nu ska jag däremot slå på ett avsnitt av New Girl och sen förhoppningsvis somna före tolv.

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela