cissiforsberg

Analsex.

Publicerad 2015-01-28 02:42:03 i Allmänt,

Ligger i min lite för hårda men ändå sköna säng och gör mitt bästa för att försöka somna.. det går sådär. Imorgon har jag ett 12timmars arbetspass som väntar och det skulle inte passa sämre att inte kunna somna ikväll!
 
Men istället för att somna så ligger jag och tänker på just analsex. Tankar och åsikter om det?
 
Pratade med min s-v och Therese för några dagar sen om just analsex och vi har nog alla lite olika åsikter/uppfattningar. Min älskade s-v tycker att våra (tjejers) hål finns där av en anledning - Att killar ska stoppa in snoppen där. Jag personligen är emot analsex, kanske pga dåliga erfarenheter (smärta tex) men T däremot är för det. Behöver jag ens säga att s-v också är för?!.. Iaf, jag kontrade med att om hålen finns där av den anledningen så borde ju jag få stoppa in en dildo (tex) i hans hål. Jag menar hålet har ju faktiskt samma funktion vilket kön det än sitter på. Men där var ju svaret självklart nej.
 
Så jag har tänkt lite på detta. Självklart vet jag att det finns många som gillar det precis som att det finns både killar och tjejer som är emot det. Men jag tycker att man ska prova om man VILL. Det finns ju en del "biverkningar" med analsex och jag tror det är viktigt att tänka igenom dom innan man provar första gången. Vet att många killar tjatar på sina flickvänner eller kk's eller vad det nu är men istället kanske dom skulle ta sig en funderare på varför vi inte alltid vill?!
 
Jag kan köpa att det känns bögigt att få en dildo i rumpan men om vi bortser från just den känslan. Varför annars är ni så emot det? Vill killen stoppa in den i mig så vill jag ju att han ska vara medveten om hur det får mig att känna. Det som avskräcker mig mest är nog smärtan och sen att jag faktiskt bajsar med det hålet spelar ju också in rätt mycket. Man har ju hört skräckhistorier och det är kanske inget som kryddar sexlivet om det går fel..
 
Jag har "lovat" min sex-vän att prova nån gång men det är ju som sagt en chansning. Vi är inte tillsammans och tidigare gånger jag provat så har jag varit i förhållande med killen. Nånstans så känns det tryggare så. Det är iaf min åsikt. Jag har aldrig gillat analsex, det är ju en väldigt speciell känsla men jag litar på T som säger att det kan vara riktigt bra. Kanske är det värt ett försök eller två..
 
Men som sagt, man ska bara göra det om man verkligen vill ge det en chans. Annars slutar det nog dåligt för bägge parter.
 
Jag är uppenbarligen ingen analsex-specialist så skulle uppskatta om någon av er läsare har några bra tips!
 
Nu ska jag återigen försöka stänga av denna analsex's hjärna.
Have sex my friend's, it makes you happy and healthy!

Feberfrossa..

Publicerad 2015-01-24 02:25:31 i Allmänt,

Har hela dagen/kvällen gått och nyst och snytit mig om vartannat.. har iaf känt lite lättnad över att jag inte haft feber (inte känt mig febrig) men den lättnaden försvann rätt fort när jag kom hem... Ligger nu i sängen och huttrar trots två täcken och en fleecefilt!
 
Har försökt tvinga mig själv till sömn men de har inte heller gått enligt planerna som ni kanske märker. Det är fan inte en dans på rosor att vara förkyld. Jag hoppas verkligen att jag är piggare imorgon och slipper denna kväll i repris!!
 
Imorgon väntar nämligen jobb igen och samma sak på söndag. Har varit en rätt lugn kväll men att bara prata med folk känns som ett maraton just nu. Har nyst framför ett antal gäster men de flesta har bara skattat och sagt prosit så det är ju positivt. Har hållit mig så långt ifrån maten som möjligt, känns ju rätt elakt att smitta gästerna..
 
Hade tänkt skriva ett inlägg och orgasmer men med min feberhjärna vet man ju aldrig vad jag kommer yra ihop. Tror helt enkelt att det får vänta till imorgon, får både min och eran skull haha..
 
Imorgon flyr my one and only Therese till Göteborg för en natt. Känns sådär att hon inte kommer vara på jobbet och tycka synd om mig. Som tur är så har jag Anders, han är en helt okej stand in för T. Inte när det kommer till att prata om sex men i allt annat duger han fin fint!
 
Nu ska jag försöka hitta någon dålig film att somna till. Lovar ett intressantare inlägg imorgon. Puss och godnatt!
 
 
 

Tinder.

Publicerad 2015-01-21 00:04:07 i Allmänt,

Lite tips på vad killar inte ska skriva eller lägga ut för typ av bilder på Tinder. The reasons we don't press YES.
 
Bilder
1. Lägg inte upp en selfie på dig själv när du är halvnaken. Bara motbjudande.
2. Om du ändå tagit dig tid att ta en bild på ditt ansikte, TA PÅ HELA ANSIKTET.
3. Lägg inte upp en bild på dig själv med en snygg jävla brud bredvid. Första vi tänker är tävling, andra är att vi sitter på Tinder och tredje är "Nej".
4. Jag är inte intresserad av din bil, båt eller motorcykel. Innan jag trycker "Like" bryr jag mig bara om hur DU ser ut.
 
Text
1. Ditt snapchat/instagram/twitternamn är helt ointressant. Där har jag alla jag behöver så skriv hellre ingenting isf.
2. Se inte dig själv som bättre än alla andra. Det är skillnad på att låta fyndig när man skriver och att låta dryg. "Om du inte är annorlunda tryck X" funkar liksom inte. 
3. Modelbilder. Big NO. Be yourself. Det visar att du är fotogenisk men inte så mycket mer.
 
Vi har alltså spenderat hela dagen och kvällen åt att kritisera killar på Tinder. Tjejer har helt klart mer konstiga krav än många killar men egentligen tror jag att killar skulle kunna få många fler likes om de bara slutade vara så konstiga.
 
En kille som lagt upp en bild i kalsonger går bort direkt för mig, det spelar ingen roll hur snygg killen är. 
 
Nu ska vi kolla på Medicinen och ladda inför hotelfrukost imorgon!
 

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela