cissiforsberg

Onsdag

Publicerad 2011-08-31 23:00:08 i Allmänt,

Precis satt mig i soffan efter en hel dag men äventyr :) Började ju i skolan sen lunch hos mamma och sen stallet. vid fem kom Emma och hennes familj för att bygga klart väggen, blev super bra :) Solade och sen åkte vi till Jennifer för att jag skulle fixa bryn och ögonfrans färgning och Emma fick massage. åkte sedan och lämnade bilen på mammas jobb i Nacksta och tog en promenad hem. Mötte Emma vid Yamaha Center så då vände jag och gick med henne runt Skb också. Mycket bra promenad idag kan man säga ;) Riktigt stolt över mig själv!
Nu ska jag skriva lite uppsats och sedan sova, skulle egentligen följa med frugan till Ljusdal en "snabbis" men kände att jag var alldeles för trött för det :)

dagens

Publicerad 2011-08-31 16:55:00 i Allmänt,


när man kliver upp tio minuter innan det är dags att åka så får man se ut såhär på skolan ;)

Efter regn kommer solsken?

Publicerad 2011-08-31 15:50:24 i Allmänt,

Precis kommit hem och dragit av mig alla blöta kläder, tog en ridtur i solen (trodde jag) med Pysen, först en halvtimme i skogen och sedan tjugo minuter i paddoken - i spöregn och HAGEL! det är alltid lika skönt att rida i regn, man känner hur underbart det är att ha häst ;) Men Pysen var iaf fin trots att det mullrade ordentligt uppifrån, blixtarna slog men han reagerade mest på sin vän i hagen som ropade på honom.

Såhär såg jag ut efter ridturen, en aning blöt ;)

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela