cissiforsberg

Drakborgen med familjen Nordstrand

Publicerad 2015-05-29 23:41:49 i Allmänt,

Några timmar av denna dag har spenderats med Angelica, Lucas och Wilma på Drakborgen i Birsta. Det var riktigt mysigt att göra något annorlunda för en gång skull och mysigt att få lite tid med Angelica och Wilma. Lucas var ju också med men han spenderade 98% av tiden med sin vän E och sprang runt där de stora barnen leker!

Efter Drakborgen så skjutsade Angelica hem mig och jag somnade en timme i sängen med alla kissarna, Dom härjade för fullt när jag kom hem så var nog lika trötta som mig. Klev upp vid sju och lagade lite mat i väntan på Jessica som kom hit och hjälpte mig med Fröken som skulle ha ögonsalva. Tack och lov att hon kunde hjälpa mig för katter är minsann inte att leka med.. vassa klor!

Vi såg en fil medan jag bakade och sen gick hon hem. Nu har jag precis duschat och bäddat ner mig i sängen, denna gång lämnade jag kissarna i vardagsrummet så jag får sova ifred!

Tänkte försöka läsa lite Pedagogiskt Ledarskap som jag studerar just nu, har tack och lov fram till 9/6 på mig med denna uppsats så behöver inte stressa.

Imorgon är det jobb på Lörudden som gäller, börjar 11.30 men har ingen aning om när jag slutar så vi får se vad kvällen bjuder på :)

Om en vecka bär det av till Spanien med mamma, gudmor och hennes barnbarn. Ska bli otroligt skönt att få lite sol och värme med tanke på att Sverige's väder snålar med det. Vi blir borta en vecka sen är det full rulle igen, ska bli kul o se om vi har några kattungar kvar när jag kommer hem eller om de gått Per på nerverna!

 

När jag fotar kissarna..

Publicerad 2015-05-29 13:00:55 i Allmänt,

..så har jag oftast några stycken på mig också.
 
Först och främst så är kameran läskig när den låter, efter ett tag blir den intressant och då vill alla nosa på den. Sen efter de så lägger dom märke till att jag sitter/ligger på golvet och det betyder automatiskt att jag är en levande klätterställning.
 
Såhär kan det se ut när jag fotar de små söta:
 

Veterinären

Publicerad 2015-05-28 14:49:46 i Allmänt,

Känslan när man åker med lilla familjen till veterinären och det ser ur såhär i buren..

Bör tilläggas att det var några skällande hundar runt omkring! Världens coolaste kattungar :)


Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela