cissiforsberg

Påsk

Publicerad 2013-03-30 19:59:59 i

En helg ifrån Sundsvall.

Kom ner till pingbo på torsdag kväll, va rätt trött men musiken höll mig vaken.
La mig ganska direkt när jag kom hit och trodde att jag skulle frysa ihjäl alldeles ensam nere i källaren.

Fredagen myste vi bara hela dagen och kvällen, jag lillan och Henke somnade o soffan några timmar på dagen. Kanske hur mysigt som helst :)

Idag har vi varit på Lager 157 och shoppat, fick med mig en hel del roligt därifrån! Hittade även en sjukt snygg hoodie till Per så jag hoppas han gillar den!

Nu har vi ätit och byggt koja i soffan. Ludde ska spela lego på min telefon så är väl dags för mig att avsluta.

Imorgon fm åker jag hemöver, saknar min man så sjukt mycket så ska bli skönt att komma hem :) nu har jag fått en dos småbarn så jag klarar mig till nästa gång!

2013-03-26

Publicerad 2013-03-26 07:41:11 i

Ja nog fick jag sällskap inatt iaf, klockan två ringde Nicklas och väckte mig för att tala om att Per inte var speciellt nykter. Frågade om jag ville komma och hämta min blivande man men jag kom fram till att om han behövde hjälp hem så fanns det inte en chans att jag fått honom från bilen till lägenheten så han fick helt enkelt åka hem till sig ;)

Vaknade ytterligare en gång då Nicklas ringde, denna gång undrade han om det var mina nycklar eller Pers nycklar som han hade. Bara några minuter efter det så ringde det igen, Per denna gång som förmodligen nyktrat till en aning och kommit på att han inte ville sova hemma, så snälla som hans vänner är så skjutsade dom upp honom till mig. Full som en kastrull hörde jag hur han rev halva hallen och badrummet i ett försök att få av sig kläderna utan att väcka mig, ganska underhållande att se/höra en full människa göra sitt bästa för att vara tyst men misslyckas totalt :)

När han la sig och krossade mitt ena bröst med sin armbåge så frågade han om jag ville höra allt om kvällen, svarade ja och fick då som svar "Det är ju så gott med öl, ska berätta allt om kvällen - ska bara sova lite först".

2013-03-25

Publicerad 2013-03-26 00:05:51 i

Har spenderat dagen på jobbet, började med att vara illamående och nästan spy i papperskorgen på mitt rum. Helt säker på att magsjukan hittat mig men det gick tack och lov över efter en stund.

Efter jobbet blev det en dusch och byte av kläder för att sedan åka ner till Allstar och träffa gänget som skulle se innebandy. Sjukt tråkigt att granlo förlorade men något bra fick jag ju ut av det, en timmes massage varje dag i en hel vecka! Känns rätt okej ;)

Gick en sväng på Jacks och spelade "Med andra ord" med Per, Nicklas, Christian och Micke. Trevligt även de!

Nu ligger jag helt ensam i min stora säng och ska försöka få några timmars sömn innan jobb imorgon. Förhoppningsvis kommer även min prins krypa ner med mig inom en snar framtid, förmodligen en aning full men jag klagar inte!

Bjuder på en bild på mormor, kanske Sveriges sötaste godisråtta :)

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela