cissiforsberg

En månad kvar till jul

Publicerad 2013-11-24 19:11:49 i Allmänt,

Har inte blivit så mycket skottning som jag hade tänkt igår, dels så har det blåst så jag nästan flög bort imorse och sen har det haglat.. inte jätte trevligt att vara ute när det känns som att ansiktet blir attackerat av småsten..
 
Vi har alltså inte gjort så mycket idag, nångång när haglet upphörde för en stund så gick vi ut och skottade fram min bil. Tjorven hjläpte till genom att stå under snöskyffeln och bli blöt. Vi gick en promenad längs vägen, dock inte så långt eftersom jag inte hade något koppel, Tjorvis var duktig och höll sig vid mig. Konstigt nog är våran hund bättre att gå med på promenaderna utan koppel än med. Skönt iofs men längs vägen känns det ju lite riskabelt. Tur det inte är så mycket trafik här.
 
Väntar på att min man ska komma hem från jobbet, känns som att vi inte setts på hela helgen då han jobbat och sovit i princip. Nu ska jag och min älskade hund som inte kan ligga still gå ut en sväng sen blir det nog en film.
 

Snö, snö och mer snö

Publicerad 2013-11-23 22:39:40 i Allmänt,

Man skulle kunna säga att det snöat en hel del idag. Jag och Tjorven gick ut tidigare idag efter att ha julpyntat och städat hela huset. Tjorven fick en leksak och jag roade mig med snöskyffeln.. Skottade nästan hela gården inkl bilen som inte ens syndes. Gick ut några timmar senare och då hade det kommit ytterligare 1dm snö.. Skottade bort det nyss och precis när jag är klar så börjar det snöa igen. Nu går jag inte ut något mer förrän imorgon, känner på mig att det blir en riktig utedag imorgon i form av skottning..
 
Annars har jag som sagt städat, tvättat, hängt tvätt, plockat ur diskmaskinen, dammsugit, sorterat papper och julpyntat. En ganska tråkig lördag med andra ord men det känns fruktansvärt bra att det är gjort :) Kanske lite tidigt att julpynta men kände att jag ville ha lite julstämning eftersom stjärnor i fönstren och röda dukar är den enda detta hus får se av julen. Längtar verkligen hem till jul, svensk julmat..har luktat och sett alldeles för mycket norsk julmat och tro mig - den är definitivt inte lockade!
 
Vi börjar så smått planera våran hemresa över jul. Tänkte försöka åka mellan den 18-20 nångång och tillbaka nån dag efter nyår. Kommer kännas konstigt att bo hos mamma och pappa i två veckor men samtidigt mysigt, ta igen de månaderna vi inte träffats. Hoppas på att kunna lura med mamma till Birsta en sväng, tror inte att det blir speciellt svårt. Måste åka på Dollar Store också och köpa sånt som går åt och som är dyrt här. Vet inte när nästa hemresa blir, om vi flyttar hem i mars/april eller om vi stannar ett år till. Beror lite på lägenheten och så.
Nu kom mannen hem så ni får mer bilder en annan dag :)

2013-11-21

Publicerad 2013-11-21 12:10:33 i Allmänt,

Ledig idag efter två dagars jobb.
 
Trivs så otroligt bra på hotellet så kan inte tänka mig att jobba någon annanstans.. Har jobbat nu tisdag och onsdag själv och ska jobba imorgon också, längtar :)
 
Nu ska jag gå ut på ängen bakom vårt hus och busa med Tjorven, tänkte ta med mig kameran också så jag kan få lite bilder i dagsljuset som jag kan lägga upp här :) Vi får se hur det går att busa och knäppa kort samtidigt!
 

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela