cissiforsberg

Perfekt lördag!

Publicerad 2012-06-30 22:57:43 i Allmänt,

Gick bra att jobba, kvällen flöt på bra och det gick otroligt snabbt :) Efter jobbet åkte jag hem och drog med badkläderna för Andreas och Hanna tyckte att det var en bra ide att åka och bada i nån sjö med hundarna! Jonas och Danne hängde också med så med full bil åkte vi iväg och badade. Jag kan ju tala om att jag gick ut längst, blev inget bad för resten men man kan väl säga att jag halv badade iaf!
Hade riktigt trevligt och hade det inte varit för alla små flygande saker som bits så hade vi nog varit kvar därute! Nu kan jag nöjt slå på en film att somna till och hoppas på att det blir en lika trevlig dag imorgon, men innan filmen blir det lite matlagning! :)

Jobb 14-21

Publicerad 2012-06-30 15:51:38 i Allmänt,

Halv nio imorse så väckte Alvin mig genom att sitta vid dörren och gnälla, visste att något var fel och innan jag hunnit upp ur sängen så kräktes han. Antingen så har han fått i sig något eller så är det någon fästning som spökar så måste gå igenom honom ikväll när jag kommer hem. Gick en promenad med trevligt sällskap innan jobbet som resulterade i blöta skor och byxor, så otroligt mysigt :)
Efter jobbet blir det städning tänkte jag, måste få nån ordning på läggan så varför inte spendera lördag kvällen till det?! Är sugen på att möblera om eller göra något nytt men tror inte jag kan ändra så mycket pga mina konstiga väggar i vardagsrummet.. Får se vad jag hittar på :)
Igår blev det "utång" med Andreas och Hanna, träffade även Sebastian. Mycket trevligt :) Var väl lagom med folk men kände att jag inte riktigt får ut något av att gå på krogen längre, kan det vara för att jag alltid går ut nykter?! Nu blir det iaf lite nöje på gatufesten och sen blir det lugnt resten av sommaren, träna med Alvin och bara njuta av solen dom dagar jag är ledig! Eller hela sommaren kanske jag inte ska säga, blir ju bröllop 4/8 så då blir det nog inte så lugnt, hoppas jag ;)

Lång dag och lång kväll..äntligen slut!

Publicerad 2012-06-30 03:30:19 i Allmänt,

Har haft en bra dag, till och från men mest bra :) Har varit på möte som jag tänkte fortsätta hålla hemligt och sen har jag också varit på krogen en sväng. Mycket trevligt! Imorgon blir det jobb 14-21 och sen ska jag bara ta det lugnt, kan behövas inför kommande vecka! Hoppas alla haft en trevlig kväll, nykter som onykter.

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela