cissiforsberg

Förkyld och ledig.

Publicerad 2015-04-30 22:30:00 i Allmänt,

Så spenderar jag denna dag, förkyld och ledig.
 
Fram till 17.30 låg jag i sängen och varvade film med att snyta mig. Hur mycket snor kan en människa producera egentligen? Vid halv sju tog jag mig till affären och handlade lite, hade varken smör, bröd eller mjölk hemma.. köpte även pannkakspulver (trodde jag) men det var tydligen våffelpulver jag köpt.. I brist på våffeljärn så smsade jag min hyresvärd och som den ängel han är så lånade han ut ett våffeljärn till mig!
 
Ibland funkar inte min hjärna överhuvudtaget har jag märkt de senaste dagarna..
 
Som tur är så är jag ledig imorgon också, otroligt skönt med tanke på att jag mår rätt dåligt och det finns inget värre än att jobba med feber.. Håller tummarna att jag mår bättre imorgon för då ska jag äta middag med en vän och hans mamma :)
 
Nu ska jag fortsätta snyta ut hjärnan.. tur att jag inte bor hemma för tydligen var det väldigt (o)sexigt att snyta sig berättade min kära pojkvän när vi skypade häromdagen. Förstår inte alls vad han menar.. jag går igång på allt han gör. Snyter sig, bajsar, dreglar i sömnen. Näe nu får jag tänka på något annat, blir ju sugen bara jag tänker på det ;)
 
13 dagar kvar sen är jag hemma!

Vem är du "Henrik"?

Publicerad 2015-04-20 02:35:46 i

Har den senaste veckan fått en nyfiken kommenterare här på bloggen. Den senaste har jag inte ens publicerat då den innehåller MÄNGDER av frågor ang mitt sexliv.

Så "Henrik", om jag ska svara på dessa intima frågor, borde jag inte åtminstone få veta vem du är? 

Och missförstå mig rätt nu, jag kräver inte att få veta men med tanke på din nyfikenhet så är det väl inte mer än rättvist? Du vet ju trots alls vem jag är ;)

En fredag i sängen..

Publicerad 2015-04-17 23:41:37 i Allmänt,

Har precis kommit hem efter en promenad till affären. Handlade lite daimtårta i hopp om att den ska bota mina magsmärtor som plågat mig sen inatt.. Har spenderat dagen i sängen/soffan i brist på förmågan att kliva upp. Men efter en dag i liggande ställning så tvingade jag mig in i duschen och ut i friska luften. Ibland kan verkligen de lättaste sakerna kännas som ett krig mot mig egna kropp.
 
Nu sitter jag i soffan med datorn på min gravidmage (svällt upp fruktansvärt mycket) och funderar på vilken av mina två serier jag ska slå på innan sömnen kallar. 
 
För övrigt så har jag en hel del att berätta för er kära läsare. Jag skrev ju i mitt sista inlägg att jag skulle försöka ha lite sex så jag hade något att skriva om. Och sex hade jag. Ni undrar säkert vem min nya sex-vän är och jag skulle vilja påstå att han är mycket mer än det. Jag skrev ju att jag skulle få besök i helgen som var och precis som jag trodde så var det en extremt mysig helg :) Det var nämligen min blivande man som var här, Per. Vi har under de senaste veckorna pratat om att börja om på nytt, ge det en chans till. Mycket har förändrats sen vi gick skilda vägar och vi båda har nog mått bra av att jag flyttade från sundsvall. 
 
Det känns bra, otroligt bra tillomed. Jag känner mig lycklig och älskad. Jag får spendera tid med den personen jag älskar mest igen. Han som jag en gång blev så fruktansvärt kär i. Trots allt vi gått igenom, så många nätter fyllda av tårar och smärta, så känns det rätt. Jag vet att det är en chansning, för oss båda, men jag tänker inte gå ifrån något som känns rätt. Jag kanske får bita i det sura äpplet en gång till men jag kanske också får leva resten av mitt liv med någon som fått mig att må så fantastiskt bra så många gånger. 
 
Jag ångrar inget av det som hänt de senaste månaderna, det har bara gjort mig ännu mer säker i mig själv. Jag har hittat underbara vänner som öppnat mina ögon. Jag är oerhört tacksam för den tiden jag spenderat här och jag kommer sakna alla otroligt mycket.
 
I mitten på Maj (förhoppningsvis) så kommer jag flytta hem till svallet igen, nästan 8månader har jag bott här nu och skulle gärna bo fler men mitt liv är hemma i sundsvall. Nära mina vänner och min familj, nära Per. Det är väldigt dubbelt att flytta hem, jag har ju ett liv här också nu men då nästan alla vänner här också flyttar tillbaka till sverige snart så känns det rätt :)
 
Nu ska jag slå på ett avsnitt av något och sedan få lite skönhetssömn!
 

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela