cissiforsberg

Strömlöst=iskallt

Publicerad 2016-03-22 14:05:15 i Allmänt,

Sitter på jobbet och har precis fått tillbaka strömmen, dock lyser känseln i fingrarna med sin frånvaro. Det är inte varmt i de här lokalerna i vanliga fall så när strömmen försvinner så blir det iskallt.

Sitter just nu med 30grader på elementet och vinterjackan på mig, ångrar att jag inte tog långkalsonger imorse.. Lunchen fick vi värma i en micro ute på byggplatsen för där fanns det minsann el.

Efter jobbet ska jag hem och sova en timme, sen rullar passaten mot stan för att ev köpa gymkort..det är väl dags nu om man ska vara smal i sommar! Sen åker jag till min spådam för en timmes vägledning, ska bli intressant att se vad hon har att säga. Träffar jag någon ny sex-vän snart kanske?

Sen ska jag hjälpa kära K med att bära kartonger så om någon känner sig manad så finns det säkert några över! Förhoppningvis kommer jag hem i hyfsad tid så jag kan sova, sjukt trött efter en kväll/natt full av diskussioner.. Jag har ingen energi kvar snart.

På måndag blir det en fotosession i huset med Björn. Ska bli kul att stå framför kameran igen, även fast kroppen inte är lika fast och fin som första gången.. Men det ska den bli igen så blir till att ligga i!


Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela