cissiforsberg

Söndag

Publicerad 2016-06-12 22:46:54 i Allmänt,

Nu sitter jag här igen men massor av tankar i mitt huvud, försöker sortera ut vilka som har betydelse osv.. Min hjärna går numera på högvarv och har gjort det de senaste veckorna. Jag glömmer bort saker som jag vanligtvis har stenkoll på. Det känns som att jag lever i en bubbla som jag inte riktigt kan ta mig ur. Jag är väl medveten om att det är såhär men trots det så kan jag liksom inte få kontroll. Är det åldern??
 
Jag har aldrig varit såhär tidigare, behövt skriva påminnelser på telefonen om minsta lilla grej. Har aldrig behövt dubbelkolla räkningarna för att jag inte minns om jag betalat dom. Det är något nytt helt enkelt och jag vet inte vad det beror på...
 
Mina tankar är helt enkelt någon annanstans hela tiden, oavsett om jag vill eller inte. Det gör mig frustrerad då jag vanligvis kan ha hundra saker i huvudet och aldrig behöva ta till hjälpmedel. Förhoppningsvis är det bara en period.
 
I övrigt så rullar allt på, jobbet går bra, huset står kvar och gräsmattan måste klippas.. det får bli min uppgift på tisdag. Idag var Patrik här och hjälpte mig med blivande kontoret, jag ville ha tips av någon som kan på hur jag ska göra. Han la ett förslag - jag nappade och ännu nästa vecka händer det. Tur jag får hjälp för även om det lät lätt så kommer jag garanterat göra fel!! Nu hoppas jag bara att det rullar på så jag äntligen kan få fixa där inne, längtar tills det är färdigt!
 
Sen har jag äntligen löst kattvakt på midsommar då underbara Elina kan vara här, världens bästa Elina!! Jag ska nämligen ner till bror i Falun och mysa med dom, är så underbart att spendera helgen där utan alla måsten här hemma. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela