cissiforsberg

7 years old.

Publicerad 2015-11-01 23:06:32 i Allmänt,

Ligger i sängen och lyssnar på 7 years old. Tycker den är mysig. Spenderar kvällen alldeles ensam, hade sällskap i ungefär 3minuter av Maja men antar att hon inte var trött nog.. Sambon är på jobbet och där befinner han sig fram till 07.00!
 
Jag passar på att ha lite egen tid. För vissa så kanske det är ett glas vin, lite spa, en dusch osv.. men för mig så är det att få skriva, ett glas saft och en kissekatt i fotänden. 
 
I mitt huvud snurrar det massor av olika tankar varje dag, mycket som jag skulle vilja skriva men som jag inte har varken tid eller ork att få ner på tangenterna. Nu har jag lite tid och lite ork.
 
Jag minns inte om jag skrivit att jag nu jobbar på Lungavdelningen på sjukhuset men det gör jag iaf, trivs otroligt bra och lär mig nya saker varje dag. Tyvärr är denna avdelning en av dom där vi ganska ofta får se ett liv ta slut.
 
Jag har förlorat en vän väldigt plötsligt en gång, hon var bara borta. Men jag kan fortfarande få för mig att jag ska träffa henne en dag, bara möta henne på stan. Hon har varit borta några år nu men jag har fortfarande inte förstå att jag aldrig mer kommer se henne. Det är en sorg som jag bär på varje dag även de dagar jag inte tänker på henne.
 
Som jag skrivit förut så känner jag oerhört starkt även för personer jag inte känner, har jag ett ansikte och ett samtal med en person så är det väldigt jobbigt när den personen inte finns mer. Jag kan inte rå för det. Vissa patienter får man bättre kontakter än med andra. Dom där som man längtar till att få prata med, hålla i handen eller ge en kram. 
 
Jag pratade med en anhörig häromdagen som tackade mig för att jag var så underbar mot hennes pappa, hon sa att han tyckte väldigt mycket om mig och att även han var tacksam. Jag tycker om honom också. 
 
Jag berättade att jag alltid brukar tänka att det är min mamma eller pappa som ligger där, hur jag skulle vilja att någon bemötte dom. 
 
Jag är oftast väldigt trevlig, snäll och gör gärna det lilla extra. Är det någon med humor så kan jag vara ganska rapp i käften och det brukar uppskattas. Man behöver inte vara så professionell jämt. 
 
Ibland undrar jag om jag valt fel yrke eftersom det tar hårt på min när någon dör. Samtidigt är jag glad över att jobba där jag jobbar för jag påminns varje dag om hur skört livet är, hur viktigt det är för mig att ta vara på det jag har och leva fullt ut.
 
Det här blev ett väldigt rörigt inlägg men jag har det ganska rörigt i huvudet också så kanske inte så konstigt.. Nu är det dags att sova så jag orkar med en jobbdag imorgon!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela