cissiforsberg

Drakborgen med familjen Nordstrand

Publicerad 2015-05-29 23:41:49 i Allmänt,

Några timmar av denna dag har spenderats med Angelica, Lucas och Wilma på Drakborgen i Birsta. Det var riktigt mysigt att göra något annorlunda för en gång skull och mysigt att få lite tid med Angelica och Wilma. Lucas var ju också med men han spenderade 98% av tiden med sin vän E och sprang runt där de stora barnen leker!

Efter Drakborgen så skjutsade Angelica hem mig och jag somnade en timme i sängen med alla kissarna, Dom härjade för fullt när jag kom hem så var nog lika trötta som mig. Klev upp vid sju och lagade lite mat i väntan på Jessica som kom hit och hjälpte mig med Fröken som skulle ha ögonsalva. Tack och lov att hon kunde hjälpa mig för katter är minsann inte att leka med.. vassa klor!

Vi såg en fil medan jag bakade och sen gick hon hem. Nu har jag precis duschat och bäddat ner mig i sängen, denna gång lämnade jag kissarna i vardagsrummet så jag får sova ifred!

Tänkte försöka läsa lite Pedagogiskt Ledarskap som jag studerar just nu, har tack och lov fram till 9/6 på mig med denna uppsats så behöver inte stressa.

Imorgon är det jobb på Lörudden som gäller, börjar 11.30 men har ingen aning om när jag slutar så vi får se vad kvällen bjuder på :)

Om en vecka bär det av till Spanien med mamma, gudmor och hennes barnbarn. Ska bli otroligt skönt att få lite sol och värme med tanke på att Sverige's väder snålar med det. Vi blir borta en vecka sen är det full rulle igen, ska bli kul o se om vi har några kattungar kvar när jag kommer hem eller om de gått Per på nerverna!

 

Kommentarer

Postat av: daniela

Publicerad 2015-05-30 07:02:23

åååh vad söt den gråa kattungen är!!

Postat av: ɑ n n i k ɑ

Publicerad 2015-05-30 09:36:43

Söta :D

Postat av: FrökenTV, bloggen om tv och film

Publicerad 2015-05-31 21:49:23

Så söta

Postat av: Amanda

Publicerad 2015-06-01 15:31:11

Vilka sötisar! :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela