cissiforsberg

Make up.

Publicerad 2015-01-13 08:39:00 i Allmänt,

Jag gillar inte att gå utan smink när jag jobbar men jag dör inte om det händer. Ibland känner jag helt enkelt inte för att ha smink. De gånger det händer så är jag ju fortfarande jag. Det är inte så att jag går och tänker på att jag inte har smink.
 
Något jag la märke till för några dagar sen var att min kära sex-vän inte alls lägger märke till om jag har smink eller inte. Jag gjorde mig klar för jobb och sa "Näe, det får bli en "no make up day" idag" och fick till "svar" - "Har du inget smink? Jag ser inte sånt". Näe och tro på fan att det tror jag inte att många killar gör. Inte när man umgåtts några gånger iaf. Har du fem lagar spakel så kommer ju säkert de flesta se skillnad. Jag tycker att det är stor skillnad på mig med och utan smink med tydligen inte, inte i hans ögon iaf.
 
Jag tänker lite såhär, take it or leave it. Jag mernar, nån gång kommer det ju hända så varför inte släppa bomben direkt. Det kanske kommer som en liten chock men vi ser ju inte ut som en nyvken Megan Fox när vi vaknar. Det är bara på film guttar! 
 
Jag måste ändå ge ett plus till alla killar i världen som inte sminkar sig för att dölja en finne eller vad det nu kan vara, Helt ärligt så måste ju killar vara de ärligaste varelserna på jorden när det kommer till utseende. Dom döljer inget (med undantag för min sex-vän som faktiskt köpt ett täckstift haha, he's so cute!!) utan är sig själva 24/7. Är inte de något vi borde ta efter? Eller kommer attraktionen försvinna då? Jag kan nästan gå igång på en tjej som är naturligt vacker och inte förstör det med massa smink, det ser så underbart ut. Lucky you!
 
Nu menar jag ju inte att killar ska strunta i hur dom ser ut. Något som jag uppskattar är någon som tänker på vad dom tar på sig och här i Oslo är det ju en dröm att gå längs Karl Johan en lördagkväll. Uppklädda killar i Sundsvall ser ut som bönder i jämförelse. Jag kan inte stirra mig less.. nästan så jag får en orgasm varje gång jag är på byn.
 
Och här må ju tilläggas att min sex-vän tänker på sånt, det är lika jobbigt varje gång han klär på sig inför jobb och jag ligger kvar i sängen. Strucken skjorta och snygga jeans, stylat hår... I just wan't to undress him! Jag måste ju erkänna att jag är lite bortskämd just nu... Och han är samtidigt snygg nog att vara sexig i mjukiskläder. Han går dock inte i dom så ofta..och gillar nog inte att jag gör det jämt ;) men lite får man tåla.. Går man i skjorta och kostymbyxor hela dagarna så har man lov att vara lite mysig när man kan!
 
Nog pratat om smink, min poäng (för att klargöra lite) är att vi tjejer tänker för mycket. Om han gillar dig som person så kommer han garanterat gillar dig utan smink också :)
 
No make up me:
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela