cissiforsberg

En ny kille/tjej varje kväll

Publicerad 2015-01-12 13:48:00 i Allmänt,

Häromdagen pratade jag och min sex-vän om att det, enligt honom, är lättare för en tjej att ta med en ny kille hem från krogen varje kväll. 

Vad tror ni om det?

Jag kan ju förstå hans syn på det hela men jag tycker att både killar och tjejer har lika stor chans. Allt hänger ju lite på vilken poängskala du raggar på. Om vi rent hypotetiskt säger att jag är en 6a och jag raggar på en 10a (10or vet att dem ser bra ut, trust me) så är chansen mindre att jag får med honom hem än att jag får med en 5a eller 6a hem. And why is that?
Jo förstår ni, när man är full och odräglig så är det första man dras till en tjej som man är attraherad av. Är tjejen dessutom lite fyndig och inte uppenbart visar intresse så har hon en stor chans till att få följa med hem. 

Jag personligen uppskattar ju när grabbarna är ärliga med vad dem vill. Frågar dom bara rakt ut om jag ska med hem och ligga så lovar jag att dom får ett lika rakt svar tillbaka. Oftast är det nej då jag väldigt sällan attraheras av killar på krogen och än mindre av att ligga med en random kille. Gives me nothing. Sen tror jag att många tjejer blir förnärmad om en kille frågar rakt ut, de tjejer som är lite fina i kanten. Men då tänker jag såhär, vad är det värsta svaret du kan få? Nej? Eat it up and move on!
 
The big BUT. Guys, gå inte från den ena tjejen till den andra på 3 sekunder. Tjejer märker sånt och då får du verkligen inte med dig någon tjej hem för då uppfattas du som desperat..vilket du förmodligen är men gör det inte så uppenbart!

Tips till alla grabbar: Spela svårfångad. Tro mig, det funkar! En tjej vill oftast ha det hon inte kan få och vi känner oss lika mycket som vinnare när vi fångat fisken vi vill ha som ni gör. Blickar det nog det som fångar oss bäst. Ögonkontakt. What's wrong with that? Våga se oss i ögonen, inte för mycket och inte för lite. Damn that's hot. Något jag verkligen går igång på är en kille som är sådär lagom full med en blick som skriker "jag vill slita av dinakläder". Maybe that's just me.

Tips till tjejer: Ni som bara raggar för att få drinkar - go to hell. (Förlåt Jessica;)). Jag skulle aldrig låta någon bjuda på en drink och få honom att tro att han har halva inne. Vi kan inte kalla killar idioter om vi beter oss likadant själv. Det är ganska uppenbart när en kille bjuder på en drink för att komma innanför dina trosor så om du inte planerar att låta honom göra det så tacka nej. Eller ge honom åtminstone en ärlig chans, säg att du inte planerar att följa med honom hem men vill ha fortfarande bjuda på en drink så är det upp till honom. Let's play fair.

Vill ni ha med min sex-vän hem - är du snygg så behöver du bara fråga. Är du däremot inte så snygg (under hans poängnivå) så behöver du bara le, vara glad och rolig. Haha! Nu kan jag ju inte prata før alla killar men vill ni ha hem Mr Larv så vet ni vad ni ska gøra!
 

Kommentarer

Postat av: Tjena

Publicerad 2015-01-12 21:16:22

:)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela