cissiforsberg

Analsex.

Publicerad 2015-01-28 02:42:03 i Allmänt,

Ligger i min lite för hårda men ändå sköna säng och gör mitt bästa för att försöka somna.. det går sådär. Imorgon har jag ett 12timmars arbetspass som väntar och det skulle inte passa sämre att inte kunna somna ikväll!
 
Men istället för att somna så ligger jag och tänker på just analsex. Tankar och åsikter om det?
 
Pratade med min s-v och Therese för några dagar sen om just analsex och vi har nog alla lite olika åsikter/uppfattningar. Min älskade s-v tycker att våra (tjejers) hål finns där av en anledning - Att killar ska stoppa in snoppen där. Jag personligen är emot analsex, kanske pga dåliga erfarenheter (smärta tex) men T däremot är för det. Behöver jag ens säga att s-v också är för?!.. Iaf, jag kontrade med att om hålen finns där av den anledningen så borde ju jag få stoppa in en dildo (tex) i hans hål. Jag menar hålet har ju faktiskt samma funktion vilket kön det än sitter på. Men där var ju svaret självklart nej.
 
Så jag har tänkt lite på detta. Självklart vet jag att det finns många som gillar det precis som att det finns både killar och tjejer som är emot det. Men jag tycker att man ska prova om man VILL. Det finns ju en del "biverkningar" med analsex och jag tror det är viktigt att tänka igenom dom innan man provar första gången. Vet att många killar tjatar på sina flickvänner eller kk's eller vad det nu är men istället kanske dom skulle ta sig en funderare på varför vi inte alltid vill?!
 
Jag kan köpa att det känns bögigt att få en dildo i rumpan men om vi bortser från just den känslan. Varför annars är ni så emot det? Vill killen stoppa in den i mig så vill jag ju att han ska vara medveten om hur det får mig att känna. Det som avskräcker mig mest är nog smärtan och sen att jag faktiskt bajsar med det hålet spelar ju också in rätt mycket. Man har ju hört skräckhistorier och det är kanske inget som kryddar sexlivet om det går fel..
 
Jag har "lovat" min sex-vän att prova nån gång men det är ju som sagt en chansning. Vi är inte tillsammans och tidigare gånger jag provat så har jag varit i förhållande med killen. Nånstans så känns det tryggare så. Det är iaf min åsikt. Jag har aldrig gillat analsex, det är ju en väldigt speciell känsla men jag litar på T som säger att det kan vara riktigt bra. Kanske är det värt ett försök eller två..
 
Men som sagt, man ska bara göra det om man verkligen vill ge det en chans. Annars slutar det nog dåligt för bägge parter.
 
Jag är uppenbarligen ingen analsex-specialist så skulle uppskatta om någon av er läsare har några bra tips!
 
Nu ska jag återigen försöka stänga av denna analsex's hjärna.
Have sex my friend's, it makes you happy and healthy!

Kommentarer

Postat av: Anonym

Publicerad 2015-01-31 20:41:01

Bästa jag hört! Dra lite poppers löser de sig

Postat av: Johan

Publicerad 2016-03-22 14:57:49

Många myter om analsex stämmer inte. Den som är rädd för bajs kan använda kondom. Du måste lita på din partner men det gäller väl allt sex? Och som alla erogena zoner är det ju trevligt att få den stimulerad också tycker jag.

Om du någonsin får för dig att ha analsex igen, tänk på att försöka hitta den ställning du slappnar av mest i, och att ha en partner som är lyhörd och lyssnar på allt då säger. Plus kondom. Plus massor av glid.

Lycka till! :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela