cissiforsberg

Am I to honest?

Publicerad 2015-01-08 18:45:21 i Allmänt,

Fick höra idag att min blogg är bättre än porr. Yeah, you heard me. Jag vet att min släkt och familj läser detta men ingen har väl nånsin dött av lite ärlighet? Jag vet ju att mina föräldrar haft sex eftersom jag finns till så varför är det så hysh hysh att folk har sex?
 
De som känner mig och framföralt de som just nu jobbar med mig vet att jag är ganska öppen. Jag pratar med min mamma om sex och anser inte att det är något konstigt. Hon har ju trots allt en del erfarenhet så varför inte dela med sig av den?
 
Alla kanske inte gillar min ärlighet och att jag faktiskt är så öppen men isf är det bara att säga det. Jag skulle ju aldrig tvinga någon att lyssna. Men däremot så lyssnar jag gärna på andras erfarenheter, vi kan ju alltid lära oss något från andra. Sen kan det bero på att jag är väldigt nyfiken också!
 
Så varför måste vi tysta ner det nakna? Jag skulle aldrig gå så långt att jag la ut naken bilder eller såna saker men jag kan helt klart skriva om mina upplevelser. Jag vet ju att de flesta som läser vet vad sex är och att de förmodligen har det själva också. Är det inte helt underbart med sex? Eller oftast är det väl det? Jag måste ju med handen på hjärtat att jag haft mina problem pga mina sjukdomar men just nu är det helt amazing. Hade nästan helt tappat hoppet!
 
Nog om sex, nu ska jag skriva om något helt annat nämligen politik. Inte min starka sida men ett måste!
 
Hörs en annan dag alla porr-läsare ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela