cissiforsberg

My sexship is over.

Publicerad 2015-02-28 01:52:19 i Allmänt,

Ja ni visste väl alla att det skulle bära eller brista med min sex-vän. Det var ju lite mer komplicerat än bara sex men i vilket fall som helst så brast det. Men inte gråter jag för det :) Det var några riktigt bra veckor med massor av sex, mys och god mat. Även några trevliga samtal hann vi med!
 
No hard feelings.
 
Jag har nu gått vidare från det och det känns konstigt nog inte så jobbigt, klart jag saknar att sova med någon osv men jag säger som min gudmor  - Det finns fler fiskar i vattnet.
 
Vi är iaf inte på något sätt ovänner och jag vet att det kanske passade ganska bra att bryta så han kan fokusera på sina drömmar. Lycka till min ex-sexvän :)
 
Precis nu har jag lagt mig i sängen efter en ganska lugn kväll på jobbet, saknar min handkräm otroligt mycket just nu.. torra händer är det värsta jag vet! Imorgon väntar ännu ett kvällspass innan jag ska vidga vyerna på söndag och jobba på Egon Byporten. Det blir minst sagt spännande!
 
I övrigt så händer det inte så mycket nu. Fick en vibrator av Therese igår (eller bad henne köpa en när hon ändå var i stan) så den testades inatt och fick helt klart godkänt! Vem behöver en man?! För en som aldrig fått en orgasm med en kille så kan sex vara lite överskattat. Missförstå mig rätt nu, bra sex måste inte betyda att man kommer. MEN, jag drar inte hem en kille på en one night stand för det ger mig verkligen ingenting.. Så nu vet ni de också, kommer (som jag sagt 10ggr förut) ett mer ingående inlägg om just orgasmer. 
 
Nu ska jag se ett avsnitt av The Mentalist sen måste jag nog sova om jag ska orka med de resterande 4 dagarna med jobb :)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela