cissiforsberg

Beklagar, jag har ett liv utöver bloggen!

Publicerad 2015-02-09 00:15:09 i Allmänt,

Var ju ett tag sedan jag skrev och har gått lite klagomål på det.. ska därför försöka att bättra mig. Nästa helg har jag massor av tid då mina planer i min hemstad gått lite smått åt helvete!
 
Har den senaste veckan jobbat och när jag inte jobbat så har jag haft möten och när jag inte varit på min arbetsplats så har jag varit hos min sex-vän.
 
Jag har också hunnit träna lite på ICON. Väldigt bra gym som ligger 50m från jobbet. När min träningsvärk ÄNTLIGEN gått över häromdagen så ramlade jag istället i trappen på jobbet och slog knät. Första gången jag inte har blivit sjuk (peppar peppar) när jag börjat träna så varför inte skada mig istället. Tummen upp till mig.
 
Inget kryddigt sex kan jag berätta om heller, har haft riktigt "normalt" sex senaste veckan, de dagar vi inte bägge två har somnat dvs. Funderar på att krydda det lite ikväll då min sex-vän är påväg hit. Bädda ut soffan måste jag göra också.. Min säng låter så fruktansvärt mycket när vi har sex så vi håller oss på soffan, tur att den går att göra ganska mysig.
 
Snart är det hemresa för mig, hur jag ska klara mig utan sex har jag ingen aning om..löser sig antar jag! Pratade precis med min otroligt underbara bästa vän Jessica, gjorde lite planer för helgen. På fredag blir det bio med henne, Angelica och förhoppningsvis Hanna och sen på lördag ska vi ut! It's gonna be awesome :)
 
Känns super tråkigt att jag inte hinner träffa alla brudarna men jag förstår att de inte kan jämt. Jag hoppas bara vi hinner ses när jag kommer hem nästa gång alt att dom kommer hit nån gång framöver!
 
Nu är det bäst att jag gör någon nytta innan jag får besök. Lovar att inlägg om orgasmer snarast!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela