cissiforsberg

A weekend away from reality

Publicerad 2015-02-16 12:58:00 i Allmänt,

Sitter nu återigen på Arlanda och inväntar flyget som går om en timme. Mina tankar idag har varit allt annat än positiva tyvärr..
 
Direkt när jag landar så åker jag till jobbet och spenderar kvällen där. Förhoppningsvis går stängningen smärtfritt så jag får åka hem och sova efter det. Är otroligt trött efter en natt med dålig/lite sömn.
 
Var en bekant som skrev tidigare, vi känner inte varandra speciellt bra men har haft lite kontakt till och från. Vill inte nämna några namn men hen hade kommit på sin älskade med att vara otrogen i helgen och det är inget jag önskar någon.. Hen skrev till mig pga att jag har lite erfarenhet av att bli bedragen och sviken. Jag tycker så fruktansvärt synd om hen då jag vet precis hur hen känner. Det finns ju ingenting jag kan säga eller göra för att underlätta de hen just nu känner. Tid. Tid hjälpte mig mycket och flytten 80mil från mitt ex. Utan den här förändrigen i mitt liv så hade jag nog fortfarande varit olycklig och mått dåligt. 
 
Det gäller att ta avstånd, fundera på vad du själv är värd. Jag kan absolut förstå de som tänker att det är en engångs grej, "Vi är bara människor och alla kan göra misstag". Men älskar man någon och vill leva resten av sitt liv med den personen så gör man inte så. Punkt! För mig finns det ingen bortförklaring. Jag säger inte att jag lever efter de jag just nu skriver för det är svårt att komma ifrån någon som du älskar. Vi vill inte inse sanningen. Men ju fortare vi gör det desto fortare kan vi hitta någon som faktiskt är värda oss.
 
Jag är glad att jag kommit över mitt ex, vi ä vänner och det känns bra så. För trots allt som hände mellan oss så tycker jag fortfarande om de bra sidorna med honom och jag kommer alltid bry mig om honom. Jag tror det är viktigt att gå vidare utan agg för det är ingen annan än jag som mår dåligt av det.
 
Jag var till min "vägvisare" (kommer inte på ett bättre namn) i fredags och hon tyckte att jag är mer balanserad nu än innan jag flyttade. Att jag håller på blomstra. Hon bekräftade också att jag är över mitt ex men att jag fortfarande håller ilskan inne, jag måste alltså släppa det som hänt och få det ur mitt huvud. Det är sånt som bara tar energi. Hon sa också att jag måste vara så rädd för att göra fel - där har hon väldigt rätt. Varje dag på jobbet så är jag rädd för att göra fel och jag hatar den känslan. Hon sa massor om min sex-vän men pga olika skäl så kommer jag inte skriva om det just nu..
 
If you read this, please forgive me.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela