cissiforsberg

Förkyld och ledig.

Publicerad 2015-04-30 22:30:00 i Allmänt,

Så spenderar jag denna dag, förkyld och ledig.
 
Fram till 17.30 låg jag i sängen och varvade film med att snyta mig. Hur mycket snor kan en människa producera egentligen? Vid halv sju tog jag mig till affären och handlade lite, hade varken smör, bröd eller mjölk hemma.. köpte även pannkakspulver (trodde jag) men det var tydligen våffelpulver jag köpt.. I brist på våffeljärn så smsade jag min hyresvärd och som den ängel han är så lånade han ut ett våffeljärn till mig!
 
Ibland funkar inte min hjärna överhuvudtaget har jag märkt de senaste dagarna..
 
Som tur är så är jag ledig imorgon också, otroligt skönt med tanke på att jag mår rätt dåligt och det finns inget värre än att jobba med feber.. Håller tummarna att jag mår bättre imorgon för då ska jag äta middag med en vän och hans mamma :)
 
Nu ska jag fortsätta snyta ut hjärnan.. tur att jag inte bor hemma för tydligen var det väldigt (o)sexigt att snyta sig berättade min kära pojkvän när vi skypade häromdagen. Förstår inte alls vad han menar.. jag går igång på allt han gör. Snyter sig, bajsar, dreglar i sömnen. Näe nu får jag tänka på något annat, blir ju sugen bara jag tänker på det ;)
 
13 dagar kvar sen är jag hemma!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela