cissiforsberg

En intressant kväll!

Publicerad 2015-04-10 00:41:00 i Allmänt,

Idag har varit en bra dag, har hunnit med att vara lite överallt och träffat många fina människor!
 
Började dagen med att göra mig klar och gå in till Bekkestua i solen, helt sjukt varmt idag så nästan att vårjackan var för varm.. Det gillar skarpt eftersom jag vanligtvis är väldigt frusen!
 
Åkte in till stan och storsade lite, handlade lite måsten (foundation, puder och parfym) och sen mötte jag upp Therese som sällskapade med mig på Max. Inte ofta jag äter varken max eller mcdonalds nu för tiden så när jag väl är i stan så måste jag ju "lyxa" till det lite!
 
Åkte sedan vidare till Gardemoen och sa hej till Thomas samt hämtade en av hans resväskor. Han ska nämligen flytta till Oslo i Maj så han lämnar lite saker då och då. Mitt vardagsrum består just nu av 30% resväckor och hans 7påsar med kläder ;)
 
Åkte till Lilleström och mötte upp Elise som skulle till några vänner och grilla. Jag är ju inte den som tackar nej till gratis mat och absolut inte om det är grillat!! God mat och väldigt trevligt sällskap. Dom är Kristna så vi pratade lite om vad påsken betydde för dom och att jag inte är troende på det sättet. Jag tror ju på ödet och att det finns en anledning till det mesta som händer men jag ber ju inte till någon typ av Gud. Det var iaf väldigt intressant och facinerade hur icke-dömande dom var. Totalt öppna. Jag kunde öppna mig om mitt liv (som inte alltid varit guld och gröna skogar) och dom kunde bara säga positiva saker. 
 
Innan vi avslutade kvällen så bad vi, jag satt med men sa inget. Dom frågade om dom skulle be för mig, om det var något speciellt som tyngde mig eller så. Sa vad jag skulle be om ifall jag var troende så då la dom till det i sin bön. Jag kan ju med handen på hjärtat säga att det kändes lite konstigt men samtidigt väldigt intressant. Jag är ju en väldigt öppen person (tror jag iaf) och jag försöker att inte döma någon för vad dom tror på eller vilka åsikter dom har. 
 
Det här låter säker helt absurt men dom var otroligt trevliga och chilla liksom. Svårt att förklara. Jag tror jag måste ut och testa mer, sånt som jag aldrig gjort. Den här kvällen var ju en ren slump men jag lärde mig något nytt och jag tyckte det var väldigt intressant. Jag ska helt klart bli bättre på att äventya lite! Inte just inom kristendom kanske utan mer generellt.
 
Får ju inte glömma att berätta att vi även lyckades ta fel tåg hem...alltså tåget som gick i motsatt riktning till Oslo.. Vi landade på Gardemoen och fick vänta där en halvtimme för att ta oss tillbaka igen. Som tur var så slapp vi betala något extra. Så idag har jag alltså varit på flygplatsen 2ggr.
 
Kom hem för en stund sen och tänkte försöka sova så fort jag skypat med en fin person, trots att jag sov till 12 idag så är jag sjukt trött. Är helt enkelt inte van att vara på vift en hel dag. Jobbet är ju som mitt andra hem så det går liksom på rutin.
 
Imorgon är jag också ledig, ska hjälpa Eva och ev Therese med deras skatt sen ska jag nog bara njuta av solen (om den tänkte titta fram) och sen kanske jag ska ut med Elise :)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela